OSM Taktikleri
-
Merhaba. Ben Villareal im Kadro Değeri 545M
2 gün sonra Sevilla ile maçımız var onun Kadro Değeri 460M
Benim;
Forvetlerimin ortalaması 100
Ortasaharımın ortalaması 96
Defanslarımın ortalaması 100
Rakip;
Forvetlerinin ortalaması 96
Ortasahalarının ortalaması 97
Defanslarının ortalaması 96Maç DEPLASMANDA oynanacak, hakem Sarı
muhtemelen 433B Kanatları kullan taktiği ile çıkacak.
,
Önerilerinizi bekliyorum.
Saygılar. -
Merhaba, ligde 17. haftadayız Ben Leicester'ım rakibim Crystal Palace. İlk 11'im ondan ortalama 5 puan daha iyi ve adam 6-3-1 kgv oynayıp otobüsü park edecek. Bu takımı yenmek için ne yapmak lazım?
Şu ana kadar 433b kk oynadım ve ligde 1 tane beraberliğim var sadece. O 2. sırada. -
@berdin1234 Eğer 631 taktigi cizgileri tutturulursa 433 kesebilir.İnanıyorsan tutturacagına 4231 yada 451 kgv cıkmanı öneririm
-
@di̇ço55 hocam eski taktiğimle çıkıcam 451 için takımım uygun değil. En güçlü oyuncularım forvette. Süre de bitti zaten maç başladı.
-
This post is deleted!
-
Pcye karşı oynarken baskıyı 75-80e kadar çıkartıyorum önemli maçlarda da aynı kalsın mı yoksa 60-65e düşüreyim mi büyük maçlarda baskıyı azaltıp yükseltmenin ne gibi avantajları vardır ?
-
Kupa maçım var bugün.
Kadro değeri olarak daha üstünüm, forvetleri benimkilerden daha güçlü, diğer mevkilerim bi tık daha iyi. 3.hesap, ermenistan ligi. Rakip shirak.442B paslı oyun, adam adama ve ofsayt ile oynuyor.
Karşılıklı özel idman yaptık.
Ayrıca hakem sarı, kendisi agresif oynuyor. Ben karar veremedim normal ile agresif arasındayım.Aklımda 451 ile oyunu orta sahaya yığmak var. Ne dersiniz
-
@comfortablynumb1903 ortasahanız iyiyse dediğiniz gibi 451 yda 4231 kgv kullanıp alan savunması ofsayt kapalı oynayabilirsiniz rakip agresif oynarsa sizde agresif oynayın sayılar 40-60 arası daha iyi olur.
-
Arkadaşlar bi de uzun zamandır kafama takılan bi soruyu sormak istiyorum.
Dizilişte oyuncuları yerleştirirken nelere dikkat ediyorsunuz.
Ayrıca mesela kanatları kullan taktiğiyle oynarken orta saha ve forvetlerin kenarlarına hücumu güçlü olanları mı koyuyorsunuz yoksa defansif özellikleri güçlü olanı mı?
Yani oynadığımız taktikle oyuncuların sahadaki yeri arasında bir bağ olmalı mı -
@comfortablynumb1903 Öncelikle kadro dizerken oyuncuların gerçek mevkisine göre dizmeniz sizin yararınıza olur hücum gücü yüksek olanları ortasaha da kanatlara koyup,forvette kanatlara defans gücü fazla olan oyuncuları koyabilirsiniz,diğer dizilişlerde oyuncu oynar ama dediğim gibi en iyisi gerçek mevkisinde olmasıdır.
-
beyler hamburgu yönetiyorum normalde 433a kanat oynuyorum ama henüz ligin başı kadro daha oturmadı ve ligde kaliteli menajerler de var o yüzden 4231 kgv oynamayı düşünüyorum baskı stil tempoyu nasıl ayarlamalıyım ?
-
Hep de ben soruyorum ama
Yarın Rangers ile maçım var. Maç kendi sahamda, stadyum seviyem 2. Kadro değerlerimize bakabilirsiniz İskoçya ligi. Ama yine de yazayım, 13m üstün,fakat mevkiler bazında orta sahada bir tık öndeyim sadece.
442B - Paslı - Adam adama - Ofsayt açık oynuyor.Yine oyunu ortasahaya yığıp KGV oynamayı düşünüyorum. Aslında bundan sonraki maçım deplasmanda lig ikincisiyle, o da önemli ve kadrom yorulacak. Ama bir iki oyuncu dinlendirmeye de korkuyorum
Lütfen yardım
-
@comfortablynumb1903 Yazdıklarından anladığım kadarıyla bu çözümleri kendin de yapablirsin söylediklerin mantıklı tercihler,sadece tercihini oynaylatmak istiyorsun bence böyle devam et en doğrusunu kendin bulursun, iyi oyunlar
-
Valla çok tecrübeli oyuncular var forumda.
Kapabildiğimin en fazlasını kapmak istiyorum sadece