OSM Taktikleri
-
Selamun Aleyküm , rakibim 4 4 2 a kontra atak , aşırı agresif
Adam markajı kullanıyor kadrom ona göre çok az farkla güçlü maç benim sahamda nasıl bir taktik önerirsiniz
-
@furkançamlı34 merhaba 433 a kanatları kullan bol şanslar
-
Öncelikle herkese merhaba bugün evertonla maçım var deplasmanda değeri 540 m benim 460 m m cityim ben forvetlerim 96 üstü orta sahalarım da 90 üstü 2 tane 100 var defanslarım 90 üstü 2 tane 95 var kalecim 100
Rakibim 433 b paslı oyun adam adama ofsayt kullanmıyor nasıl bi taktikle çıkmalıyım -
@hasan45498 451-KGV öneririm. Maç rakibin sahasında ve kadro değeri daha yüksek. Ofansif oynamaya gerek yok
-
@comfortablynumb1903 cevabın için teşekkürler ama kadrom buna elverişli değil 5 tane orta saham var 5li orta saha yaparsam yedek kalmıyor başka bir önerin var mı (genelde 433 oynadığım için 5 tane forvetim var)
-
@hasan45498 Maalesef. Genelde 433e karşı 451 çıkıp orta sahayı kalabalık tutarım.
Kadrona baktım ama 433 veya 442 dışında diğer dizilişler için pek uygun durmuyor. -
@comfortablynumb1903 442b pas yaptım dediğin gibi defansif yaptım 2 0 yendim deplasmanda adam istifa etti 1.yim şuan
-
@hasan45498 tebrik ederim
-
@hasan45498 Tebrikler
-
@cnytakn merhaba rakibin zor kırabileceği bir defans taktiği arıyorum gol atmasamda olur en azından 1 puan alabilirsem iyi olur ben sevillayım rakip barcelona en az 200m kadro farkı var 5 tanede defans oyuncum var.Dediğim gibi galibiyet almam şart değil berabere kalma şansı olabileceğim taktik lazım 5-3-2 dizilişi ve kontra atak taktiği ile oynamayı düşünüyorum ama rakip ofsayt taktiğini açmış yardımcı olabilir misiniz ?
-
@karsotuzaltı 451 defansif kgv kullan ofsayt kapalı olsun
-
4-5-1 ve 4-2-3-1'e karşı ne önerirsiniz?
-
@cnytakn hocam ilginiz için çok teşekkür ederim beraberlik yeter diyordum daha fazlası oldukazandım ama antreman kampı kullandım,karşı takım kullanmamış olsun yinede öyle bir yardımcı oldunki teşekkür ederim.Bu arada maç sonucu
barcelona 2-3 sevilla -
@karsotuzaltı Tebrikler
-
Kadrom ligin çok üzerinde. bir kaç takım var sadece kadrosu benden -50 -90 m daha aşağıda olan. sizce bu ligde adam adama markajmı oynayayım yoksa alan markajımı?
-
@sir-ahmet-tazegül Taktiğe göre değişir ama alan savunması öneririm ofansif oynuyorsan