OSM Taktikleri
-
@unrulylove kadron iyiyse 433 a kanatları kullan yapabilirsin.
-
@cnytakn kadrom iyi güveniyorum baskı tempo stil ofsayt taktiği markaj İçin ne dersiniz hocam
-
@unrulylove sayılar 60,70 arası senin tercihin, alan s. ofsayt kapalı
-
@cnytakn çok özür dilerim son olarak forvet ortaha bekler ileri geri için bir yorumunuz var mı
-
@unrulylove sabit
-
@cnytakn teşekkürler sonucu paylaşıcam yarın
-
442 dizilişinde forvetlerin ikisini de santrafor mu oynatmak gerekiyor yoksa kanat forvette oynatsak verim alabilir miyiz?
-
@cnytakn Bayern ile deplasman da maçım var. Ben frankfurt'um 4 3 3 a kanat oynuyor rakip. Ne önerebilirsiniz. Forvet 86 orta saha 91 defans 88 ortalamasında takımım.
-
@erdmbkr-1907 451 kgv
-
@cnytakn eyvallah
-
Derbi zamanı Barçanin evindeyim kadro degerim 513m rakip 484m o 4 4 2 b veya 4 3 3b pas oyunu oynayacak antremanlarimi gizledim nasil bi gaktik onerirsiniz taktik yaparim da mantalite konusunda iyi degilim
-
@monkey-d10 433 a kanat yapıp sayıları dengelı yapabılırsın
-
Beyler ben atalantayım ligde 2.sıradayım, lider napoli ligdeki maçta kamp kullanarak beni yendi fark 6ya kadar çıktı bugün de kupada juventus bana karşı kamp bastı ve 1-0 kaybederek kupadan elendim. Şimdi diyeceksin olabilir böyle şeyler oyunda ama kadro değeri olarak ligin en iyi takımıyım 560m değerim var ve bana en yakın takımın kadro değeri 350m buna rağmen bana karşı kamp kullanılan maçları kaybetmek bana koyuyor açıkçası, böyle bize karşı kamp kullanılan maçlarda ne önerirsiniz karşı taktik olarak yani esas taktiğimizden vaz mı geçmeliyiz örneğin, tavsiyeleriniz nelerdir ?
-
@mentos021 sırf sana karşı kamp kullandıkları için yenildiğini düşünüyorsan, oynayacağın maç senin için önemli ve kritikse sen de antrenman kampı kullanabilirsin
-
@bayram-karakuş valla taktiğime güveniyorum açıkçası sürekli kullandığım ve başarılı olduğum bir taktik çünkü kadro değerim de rakipten yaklaşık 150m fazla olduğu için zoruma gitti yani antrenman basmak yerine taktiksel olarak önereceğiniz bir şey var mı ?
-
Merhabalar herkese. Takımım Tottenham bugün Manchester City ile maçım var. benim kadro değeri 510 rakibin 532. 4-3-3 B oynuyor paslaşarak veya kanat.Birde adam adam markaj uyguluyor. Nasıl bir taktikle çıkmalıyım?
-
@serihat44 451KGV öneririm
-
@comfortablynumb1903 detaylar falan nasıl olacak hocam?