OSM Taktikleri
-
Beyler uzun zamandır oynamıyordum . Arkadaşların zorlamasıyla yeniden başladım . Baya paslandık Liverpool'a taktik önerecek olan var mı çok sevinirim ....
-
@thekingisbackmg Takım ismine göre değilde kadro değerine göre taktik istemen daha yararlı olur, ayrıyetten rakip ve maç koşulları hakem saha seviyeside buna dahil bunlar hakkında bilgi verirsen yardımcı olurum
-
@cnytakn Rakip 4-3-3 A kgv adam markajı ofsayt taktiği evet oynadı kadro değerinde çok az farkla önde maç benim evimdeydi saha son seviyede ben 4-5-1 alan hayır mevki sabit sayılar 40-60 arası dizdim defans baskı 60 paslaşma topa hakin ol dedim 2-1 yenildim taktiğe olan bütün inancım gitti nasıl yorumlarsınız ne yapsam daha iyi olur sizce ilginç sonuçlar çıkıyor aynı kişi atl.madridle bu sefer ben barça maç evinde oynayacağım lütfen yardımcı olun iyi geceler cevabınızı merak ediyorum
-
4-3-3A paslı oyun adam adama ofsayt yok Dikkatli, Sizce karşı oyun olarak ne yapayım ? @CnytAkn
-
Merhaba 5-2-3 veya 5-3-2 kontra atak taktiklerine karşı güvendiğiniz bir taktik varmı ? Ne yaparsam yapayım yenemiyorum.
-
@03afyokk said in OSM Taktikleri:
@cnytakn tamam sayı vermeyin ancak topa hakim olmu oynamak daha avantajlı yüksek hızda paslaşma mı denk ve güçlü takımlara ayrıca defansif oynadığımda pek gol atamıyorum dengeliye mi çevirmek gerek
-
Merhaba deplasmanda oynıcam Schalke ile bnm kadro değerim 100 m daha fazla rakip lider 4 4 2 b pas alan markajı ofssayt talktiği yok sırasıyla 85 55 78 ile oynuyor ne yapmam konusunda yardımcı olurmusunuz
-
@unrulylove Merhaba rakip in sayılarını nasıl biliyorsunuz
-
@cnytakn biz lig grup kendi çevremiz oynuoruz 10-15 reel arkadaş YouTube den izleyerek hazır taktik yaptığı İçin biliyorum:) yardımcı olursanız çok sevinirim
-
@unrulylove kadron iyiyse 433 a kanatları kullan yapabilirsin.
-
@cnytakn kadrom iyi güveniyorum baskı tempo stil ofsayt taktiği markaj İçin ne dersiniz hocam