OSM Taktikleri
-
This post is deleted!
-
@allanon97-a ben 3 maça da kamp atmadım. Hepsini de kazandım. Sociedad ile a. Madrid i frankfurt ile Dortmund u yendim. İkisine de kamp basmadım. Alan savunması yap ofsayt kapalı olsun
-
@zljkobkrovic-10 said in OSM Taktikleri:
@allanon97-a ben 3 maça da kamp atmadım. Hepsini de kazandım. Sociedad ile a. Madrid i frankfurt ile Dortmund u yendim. İkisine de kamp basmadım. Alan savunması yap ofsayt kapalı olsun
Teşekkür ederim 1-1 berabere kaldım sağlık olsun
-
Merhaba arkadaşlar ... 2010 yılından beri bu oyunu oynuyorum 3 yıldır ilk defa giriyorum.
Eski taktikler değişmiş sanırım . 2010 da 4-2-3-1 k.g.v vardır manisa ile 3 sezon üst üste şampiyon oluyorduk
Sorum şu Liverpool takımını seçtim . Hangi taktik iş yapar
Şimdiden teşekkür ederim... -
@byangryy-16 kadro durumun ıyıyse 433 a kanatları kullanabılırsın
-
@zljkobkrovic-10 said in OSM Taktikleri:
S. Aleyküm. A. Bilbao yu yönetiyorum. Barcelona ile çekişiyoruz ligin bitimine 3-4 maç kaldı puanlar eşit,3 averaj önde benden. Forvet gücüm 98 orta saha 99 defans 97 ortalamasında. Oyuncu grubu her dizilişe uygun. Çok gol atmak için ne yapmam gerekiyor. Kalan maçların tamamı botlara karşı, Saygılar...
@CnytAkn ?
-
@zljkobkrovic-10 Kadro Durumun Baya Güzelmiş Bana Göre 433B KK Oyna Derim.
-
@ofmsüperstar o şekilde oynuyorum ama iş averaj a kaldı 3-5 atıyor benimkiler bunu arttırmam gerekiyor
-
442 a paslı oyun alan markajı ofsayt evet yapan birine deplasmana gidicem kadro değeri olarakta benden 100 m fazla değeri olan formda bi takımı nasıl yenebilirim
-
@zljkobkrovic-10 3-4-3 kanatları kullan forvet sabit orta saha forvete defans sabit alan sav. ofsayt açık 98-92-100. Başarılar...
-
@byangryy-16 433b kanatları kullan defans sabit orta saha sabit forvet sabit yüzdelerin 78-72-78 olsun...
-
@femeks said in OSM Taktikleri:
@dertsiz46 takım kampı yap önce. 433b paslı forvet orta sahaya orta saha forvete yardımcı defans sabit adam adama savunma ofsayt kapalı agrasif 85-78-88. Başarılar...
hayırlısı kardeş -
@femeks eyvallah usta
-
Kasımpaşa'yım ve kadro değerim 112M. Rakibim Başakşehir 166M
4-2-3-1 ile oynuyor. Ev sahibiyim ve stadyumda +%2 var. Ne önerirsiniz acaba
-
@erhanyilmaz61-0 Kadron 433 b ye uygunsa 433b kanatları kullanabilirsin
-
@cnytakn Sezonun başlarındayız ve sadece 1 maç farklı taktikle oynadım. Ana taktiğim 4-3-3b kanatları kullan. Kadrom uygun yani Öyle yapayım o zaman teşekkürler
-
@erhanyilmaz61-0 rica ederim mevkileri sabit tutmanı ofsaytı kapatmanı öneririm bol şans.