OSM Taktikleri
-
@zljkobkrovic-10 3-4-3 kanatları kullan forvet sabit orta saha forvete defans sabit alan sav. ofsayt açık 98-92-100. Başarılar...
-
@byangryy-16 433b kanatları kullan defans sabit orta saha sabit forvet sabit yüzdelerin 78-72-78 olsun...
-
@femeks said in OSM Taktikleri:
@dertsiz46 takım kampı yap önce. 433b paslı forvet orta sahaya orta saha forvete yardımcı defans sabit adam adama savunma ofsayt kapalı agrasif 85-78-88. Başarılar...
hayırlısı kardeş -
@femeks eyvallah usta
-
Kasımpaşa'yım ve kadro değerim 112M. Rakibim Başakşehir 166M
4-2-3-1 ile oynuyor. Ev sahibiyim ve stadyumda +%2 var. Ne önerirsiniz acaba
-
@erhanyilmaz61-0 Kadron 433 b ye uygunsa 433b kanatları kullanabilirsin
-
@cnytakn Sezonun başlarındayız ve sadece 1 maç farklı taktikle oynadım. Ana taktiğim 4-3-3b kanatları kullan. Kadrom uygun yani Öyle yapayım o zaman teşekkürler
-
@erhanyilmaz61-0 rica ederim mevkileri sabit tutmanı ofsaytı kapatmanı öneririm bol şans.
-
Beyler bu kadro ile hangi taktikte oynamalıyım ve ayrıntılar ne olmalı ? Yazarsanız çok sevinirim . Eksik gördüğünüz mevkiilere de oyuncu önerebilirseniz çok mutlu olurum .
-
@thekingisbackmg Kadronuz 433 e uygun a yada b yapıp kanatları kullan oynayabilirsiniz, mevkiler sabit iyi olur.
-
@cnytakn ayrıntıları ne yapmalıyım ? ( Sayısal Değerleri ) Daha büyük maç kazanamadım .
-
@thekingisbackmg sayısal değer vermek yanlış olur burda net birşey kimse söyleyemez sadece yardımcı oluyoruz ortalama oynayabilirsin 60-70 arası
-
Merhaba arkadaşlar ingiltere liginde manchester city yönetiyorum. Kadrom iyi.
Taktiğim:
4-3-3 A, Kanatları Kullan, Forvet: sadece hücum, Orta Saha: Forvete destek, Defans: Bekler ileri, Alan markajı, ofsayt tuzağı evet, hakeme göre agresifliği ayarlıyorum, baskı 70(rakibe yakın oyna), stil 70(ofansif), tempo 60(yüksek hızda paslaşma)
ama taktiğimin çokta iyi olduğunu düşünmüyorum. Kadrom aşağıda bu kadro hangi taktiği oynayabilir en iyi hangi taktik gider fikir verirseniz sevinirm.Kadrom:
-
Leicester City ile maçım var, aramızda 60 milyonluk kadro farkı var onun kadrosu daha iyi, 4-4-2B kgv oynuyor. Maç onun evinde, nasıl bir diziliş ile çıkmamı önerirsiniz? 4 saat sonra maç başlıyor.
-
@fealtomyfeel Sterling kanat oynar genelde ortadada oynar ama ortaya agüero gibi oyuncuları alman daha iyi olur ramiresi sola cekebılırsın taktık ıyı ama baskıyı bıraz azaltman ıyı olur oyuncular hemen yorulmaz ozellıkle yaslı oyuncu koymamaya dıkkat etmelısın.
@PerFecTRoguE deplasmanda kadron uygunsa 451 kgv cıkıp defansıf oynamalısın, yada kadrona gore 442b pas oynayabılırsın.
-
@CnytAkn baskıyı 65-70 arasına mı düşüreyim?
-
@fealtomyfeel baskıyı 70 yapıyormussun zaten onemlı maclarda yıne 70 yapabılırsın ama cok onde basmakta bazen tehlıkelı olabılır 60 ıdeal.
-
@CnytAkn tamamdır teşekkür ederim zaten şuan 2. Haftadayım 8. Haftaya kadar fikstürüm kolay denilebilir. Baskı 60 da oynatayım o zaman