OSM Taktikleri
-
[OSM Taktikleri]
arkadaslar ev sahibi oldugumuz maclarda ve ortalama rakiple ayni duzeyde olan kadrolarimizi goz onunde alirsak 4-3-3 kanatlari kullan taktigini guzel buluyorum. Bu taktikte bekler ve orta sahanin hareketleri nasil olmali? ve beklere hucumu yuksek adamlari koymali miyiz? ayrintili bu taktikten bahsedebilecek var mi her seyiyle. Tesekkurler simdiden
-
@f-s-m-0-13 merhabalar. 4-3-3 kanatlari kullan taktigini ayrintili yazabilir misiniz bana? simdiden tesekkurler
-
@sonbarcelonabükücü mevkileri sabit yapip sayilari dusurmeyi deneyebilirsiniz
-
4-2-4 a uzun top taktiğimle villareal macindan evimde 10 kisi kalmama ragmen 3-0 galip ayrildim. Yarin ise deplasmanda sevilla maci var. Ayni taktik deplasmanda sökmeyebilir. Kadro degerinde 300 m üstünüm deplasmanda ne oynamaliyim risk almak istiyorum
-
@sonbarcelonabükücü 433 b pas deneyebilirsin
-
Arkadaşlar Tottenham'da 4-3-3A Oynuyorum bu taktik pek içime sinmiyor ama başka yapacak birşey olduğunu sanmıyorum önerileriniz varmı bu arada kadrom ligin en pahalı kadrosu .
-
@cefaxpr009 Bana Göre Sana Önerim 433B KK Oyna Derim ben kullanıyorum çok güzel bir taktik.
-
@ofmsüperstar çizgi taktikleri vs. bilgi verirmisin dostum
-
Rakip yüksek baskı ile oynuyorsa bizim ona ne ile karşılık vermemiz gerekir.
-
@comfortablynumb1903 Kadronuza bağlı , rakip hangi taktiği yapıyor ve kadro durumları nasıl ?
-
Adam adama savunma yapan birine alan savunmasımı yoksa yine adam adama savunmaylamı karşılık verilir hangi durumlarda bu değişir ?
-
@comfortablynumb1903 kadro durumunuz nasıl derken acıklayıcı olmalısınız, yani ofansif bir kadronuz mu var yoksa defansif mi turnuva için diyorsanız evde 433 a kanat kullanabılırsınız deplasmanda 451 kgv tercıh edebilirsin.
-
@cnytakn Singapur ve Romanya liglerim için sormuştum.
Mevkiler olarak dengeli bi kadrom var aslında. Ama asıl merak ettiğim mesela rakibin presi 85-90. Biz bu baskıyı kırmak için tempoyu düşüğe mi yoksa yükseğe mi çekmeliyiz. -
@comfortablynumb1903 Rakipin sayıları mı biliyorsun anlamadım
-
arkadaslar takımımdaki oyuncular 100 un ustunde 433 b kk oynuyorum . ama taktiklerde sorunum var . ligimiz 18 kullanılıcı bir lig bos değil yani. bana sabit kullanabilecegim cizgi taktigi ve sayı aralıkları verir misiniz ?