OSM Taktikleri
-
@CnytAkn S.a hocam 5-3-2 uzun top oynayan rakibimle deplasmanda oynicam benim kadrom daha iyi ama onun kadrosu da kötü değil kadro değeri 663M benim kadrom 896M fakat form durumları kötü 80 civarında benim form durumları daha iyi nasıl bir taktikle çıkmamı önerirsin. Önemli maç ligin sonları kazanmam lazım şampiyon olabilirim maça 3 saat var
-
@furkanalbayrak55 442 a kanat cıkabilirsin pres i 60 larda tutup alan savunması ofsayt yok
-
@cnytakn 3-0 yendim rahat bi şekilde taktik işe yaradı teşekkürler
-
@furkanalbayrak55 Tebrik ederim kardeşim
-
@savasma01 Ben daha çok kanatları kullan kullanıyorum işime çok yarıyor fakat paslı oyun pek denemedim denemek lazım ama tavsiyem kanatları kullandır.
İyi oyunlar
-
343 paslı taktiğine karşı hangi taktik oynanmalıdır ?
-
@gkhnkc1 Oyundan yazacağım sana bi bak yabancı diye geçme
-
This post is deleted!
-
@kralugur77 takımın iyi ise direk 4-3-3 çıkabilirsin sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum rahat galibiyet alırsın kendimde deyimim oldu ordan biliyorum.
-
@CnytAkn Merhaba hocam, Bugün ingilterede M.City ile deplasmanda önemli bir maçım var kadrolar denk düzeyde diyebiliriz rakibim 4 2 4 b kanatları kullan agresif bir oyun oynuyor karşısına nasıl bir taktikle çıkmalıyım?
Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
-
Arkadaşlar hedefim 4 Tottenham yönetiyorum lig bugün başlayacak kadrom bu ilk maçıma çıkacam 4-3-3 b kk oynuyorum ama 5 dostluk maçı yaptım 3 beraberlik aldım bu taktik ile kadroma göre en iyi verim alabileceğim taktik nedir acaba ?
-
This post is deleted!
-
This post is deleted!
-
This post is deleted!
-
This post is deleted!