OSM Taktikleri
-
@bayram-karakuş ömer üründül tarzı abi oyunun yorumcuları, kollektif futbol, çizgi defans, bloklar arası bağlantı heleki efsane yorumu attığı 5 gol dışında falcao oyunda yoktu gibi gibi
-
Şuan Frankfurt takımını yönetiyorum.
Ama benim yarı gücümde olmayan takımlarla bile berabere kalıyorum ya da yeniliyorum. Kadro kalitesi olarak yanımdan dahi geçemezler. Ezip geçeceğim bir taktik verebilir mi konunun hakimi yetkili biri lütfen ?
-
5-4-1 b taktiğine karşı hangi taktikle oynamalıyım kadro değerlerimiz hemen hemen aynı
-
@berkay0910-b 4 4 2 A yada B pas oyunu tercih edip,55-70 arasında degerleri kullanabilirsin.
-
TAKIM GÜZEL FAKAT GOL SIKINTISI YAŞIYOR NASIL BİR TAKTİK ÖNERİRSİNİZ YORUMLARINIZ ALTIN DEĞERİNDEDİR :))
-
This post is deleted!
-
Forumda olabildigince buyuk harflerle yazmamaya calisiniz ve ard arda mesaj(flood) yazmayiniz. Forum kurallarini okumanizi tavsiye ederim aksi takdirde ceza alabilirsiniz.
-
Arkadaşlar merhaba bugün önemli bir maçım var kadro değeri benden 340 m daha yüksek olan 442B kanatları kullanan ofsayt taktiği hayır alan savunması yapan rakibime karşı ne oynamalıyım? Antrenman kampı falan bastım lütfen yardım
-
Beyler, Tottenham takımını yönetiyorum ve bugün liverpool ile deplasmanda maçım var kadro değerlerimiz aynı sayılır rakip 4-4-2 b paslı oyun adam markajı ofsayt taktiği evet stil agresif olarak çıkacak maça ben deplasmanda ne gibi bir taktik izlemeliyim 4-3-3 b kk şuanda