OSM Taktikleri
-
TAKIM GÜZEL FAKAT GOL SIKINTISI YAŞIYOR NASIL BİR TAKTİK ÖNERİRSİNİZ YORUMLARINIZ ALTIN DEĞERİNDEDİR :))
-
This post is deleted!
-
Forumda olabildigince buyuk harflerle yazmamaya calisiniz ve ard arda mesaj(flood) yazmayiniz. Forum kurallarini okumanizi tavsiye ederim aksi takdirde ceza alabilirsiniz.
-
Arkadaşlar merhaba bugün önemli bir maçım var kadro değeri benden 340 m daha yüksek olan 442B kanatları kullanan ofsayt taktiği hayır alan savunması yapan rakibime karşı ne oynamalıyım? Antrenman kampı falan bastım lütfen yardım
-
Beyler, Tottenham takımını yönetiyorum ve bugün liverpool ile deplasmanda maçım var kadro değerlerimiz aynı sayılır rakip 4-4-2 b paslı oyun adam markajı ofsayt taktiği evet stil agresif olarak çıkacak maça ben deplasmanda ne gibi bir taktik izlemeliyim 4-3-3 b kk şuanda
-
@sersery35 433b kk oyna
-
3-5-2 KK karşı ne gider en mantıklı?
-
Selamlar. Schalkeyim ve birinciyim. İkinci Wolfsburgla aramda 1 puan var. Rakibim Leipzig. Kendi evimde oynayacağım. Kadro değeri 210 M benimkisi ise 190 M. 3-3-4 oynuyor Adam savunması ve Ofsayt Tuzağı açık. Stili ise Uzun Top. Nasıl bi yol izlemeliyim ?
-
@aktsalper 433b kanatları kullan ofsayt yok alan markajı yap bence