OSM Taktikleri
-
Arkadaşlar Oyundaki tüm dizilişleri ve çizgi taktiklerini yapıyorum ve uygulamada sıkıntı olmuyor fakat şu ayrıntılı taktikler neye göre ayarlanıyor anlamıyorum bana bunun mantığını öğretecebileck veya anlatabilecek var mı ?
-
Merak ettiğim birşey var neden 442b taktiği pek tercih edilmiyor ?
-
ya beyler ben cityim arkadaşlarla lig açtık 10kişi falan var işte normalde şuan 2.yimlig bitecek ama şöyle bi sıkıntı oldu adamlar bana karşı full otobüsü park et+kontraatak oynayıp berabere kaldılar veya yendiler bu otobüse ne gibi çare bulabiliriz yemin ederim deliriyorum napıyolar tank mı koyuyolarsa napıyolarsa atamıyoz
-
@berkaycoban6 reel futbolu düşünerek rakiplerinin bu taktigine veya başka taktiklerine çözüm bulabilirsin. Yani reelde katı defans osm de otobüsü park et demektir. Reel futbolda katı defansı açmanın yolu oyunu sahaya yayıp oyun alanını geniş tutmaktır, ki bu da oyunu kanatlara yaymak demektir. Yani kanatları kullan oyun anlayışıyla rakibe çözüm bulabilirsin
-
@Bayram-Karakuş hocam gelen kutunuza bakabilir misiniz
-
@balici6760 forum üzerinden gelen özel mesajlara bakmıyorum. Çünkü forum üzerinden yollanan mesajlar osm ile uyumlu değil ve dolayısıyla da mesaj geldiğinde uygulama içerisinden bildirim sesi gelmediği için forum özel mesaj kısmını kullanmayı tercih etmiyorum
-
@bayram-karakuş o kadar hallediyorum da bu ofansif mevzuları falan napmalıyım dengeli falan mı onları anlayamadım ?
-
@berkaycoban6 reel futbola göre düşün ve reel futbolda rakibini nasıl hangi anlayış ve taktikle yenebilirsin ona göre taktiklerini komple ayarla bence. Kalıplaşmış klişe taktikleri kullanırsan veya da taktik konusunda kopya çekersen istikrar yakalayamazsın. He başarilı maçların olur lakin zorlandığın taktiklerde taktiğini geliştirmez ve taktik üretemezsin. Reel futbola göre düşünüp ona göre rakibi yada rakipleri nasıl yenebilirim der ve kendine ait taktikler üretme çabası içinde olursan geçici değil kalıcı ve istikrarlı sonuçlar alırsın. He ürettiğin taktiklerde yenilgi yaşamazmısın yada puan kaybı, elbette ki yaşarsın lakin uzun vadede istikrarlı ve başarılı sonuçlar alırsın
-
@bayram-karakuş tamamdır teşekkür ederim
-
@balici6760 Özelden msj yerine burdan cevaplayalım herkes faydalansın, ve herkese özelden yazmanız yanlış foruma giremiyorum deyip özelden istiyorsunuz sonra foruma yazıyorsunuz?
-
Benim kadrom bu şekilde . Arkadaşın kadrosu ise ;
Bu şekilde . 4-3-3 A kanatları kullan giriyor 2. sırada ben 4. sıradayım sonradan topladım takımı sizce ne yapmalıyım maç 1.5 saat sonra -
This post is deleted!
-
Trabzonspor taktiği verir misiniz? Bi de nolur takım durumu sormayın, ligin 2. Haftası. Bildiğimiz Trabzon. Orta seviye takım taktiği iyi gider.
-
Aramizda üç puan var.