OSM Taktikleri
-
@rewinston Hedefi 13 olan bir takım almıştım italya liginden. Oyuncu kadrosunun geniş olmasına dikkat ettim ve ben genç oyuncu oynatmaya özen gösteren birisiyim. Elimdeki para edecek oyuncuları çıkartıp 30 olan kadro sayısını azalttım gittikçe. Elde ettiğim para ile kafamda belirlediğim oyuncuları aldım. (Kale için Arrizabalaga, Donnaruma önerebilirim). Defans için hücumu yüksek olan oyuncuları tercih ettim sürekli. Orta saha kısmında 433B ile oynamaya geçmeyi düşündüğüm için 3 tane ofansif, 2 defansif, 1 tane çok yönlü oyuncu tercih ettim. Forvet kısmına gelirsek Fiete Arp, Solanke tarzı oyuncuları kadroya alıyorum genelde. Bazen uyum sağlayamıyorlar ama uyum sağladıklarında uçuyorlar. Takımının 30 oyuncu kadrosuna sahip olmasına gerek yok. 17-19 bandında oyuncu kadro ile rahatlıkla şampiyon olabilirsin. Doğru rotasyon tercihlerini yaparsan tabii. Antrenman kapasiteni direkt olarak geliştirmen lazım çünkü elinde genç oyuncular olacak ve hızla gelişeceklerdir. Başlarda 442A veya B oynatabilirsin takımı. Daha sonra takımın 80-95 arası güce ulaşırsa (takım olarak komple) 433B KK - Alan savunması, Ofsayt yok. 55-61-75. Defans Geride Kal- Orta Saha- Pozisyonu Koru , Forvet- Hücumda Kal. Rakibini sürekli casusla. Eğer 451 falan oynarlarsa beklerini ileri çıkart mutlaka. 1 Forvetli durumlarda çıkartabilirsin. 2 veya 3 forvetlerde (rakip güçlüyse) önermiyorum.
-
@comfortablynumb1903 433A oynamış ve o da antrenman basmış. Kadrosunun güçlü olmasına rağmen 2-2 bitti maç sonucu. 2-1 önde iken 88. dakika gol yedim maalesef. Yine de ligin başları olduğu için telafisi olacağını düşünüyorum.
-
This post is deleted!
-
Osm Trabzonsporum ileri uçta lukaku Gabriel jesus bir de 83 lük bir adam var
Orta saha soler 96 yazıcı 88 ömür yoksulu 79 bero 70 var defansta romagnoli 96 upamecano 88 kimpembe 87 juabfran 79 vb var taktik önerir misiniz?? -
Bugün Bournemouth ile ManU ya karşı deplasmanda maçım var. Rakip genelde 4-3-3 KK oynuyor ama son maçta averaj kasmak için 3-4-3 KK oynamış. Takım değerimiz birbirine çok yakın ve hatta ortalamam rakipten bir tık daha iyi. Bu maçın galibi muhtemelen ligin şampiyonunu da belirleyecek.
Nasıl bir oyun anlayışı ile çıkmamı tavsiye edersiniz?
Ayrıca rakip kampa gitmiş ama stadyum seviyesi de sıfır. -
@mbediroglu58 Kadro uygunsa eğer 442b paslı mevkiler sabit ile çıkın. Antreman kullanmanıda öneririm...
-
@mbediroglu58 eğer rakibin sahası 2 veya 3 ise arkadaşın dediği taktikle çok zor. bence dediğim gibiyse sahası 5-3-1-1 kontra atak veya 4-5-1 kgv cikmani öneririm
-
Rakibim yaklaşık 15m üstün kadro değeri olarak benden 442 kgv adam adama oynuyor hangi taktikle çıkmalıyım maça ?
-
@mentos021 daha detaylı bilgi verebilir misin? kadro olarak asagi yukari kim üstün, deplasmanda mi yoksa evde mi maç ve deplasmandaysan rakibin sahası kaç?
-
@kaan-mart
maç onun sahasında aramızda 10m fark var ve o üstün, henüz 1.hafta -
352 ile nasıl oynamak gerekir sizce.
Zayıf bir rakiple yapacağım, tüm mevkilerde oyuncularım dinlensin istiyorum -
Benim kadrom 30 m daha fazla united aldım Nası bi taktik oynamalıyım karşı takım Tottenham yardımcı olun
-
Arkadaşlar takımım tottenham yarın liverpool ile maçım var antrenman bastı kadro değeri 309M benim 598M ligde 2.yim genel taktiğim 4-3-3 a kanatlar antrenman basmadan yenebilirmiyim yada hangi taktiği önerirsiniz rakip son maçlarının hepsinde 4-4-2b oynamış.
(Not: maç benim sahamda 3. seviye ) -
@cengoxx78xx-2m önemli olan muhtemel ilk 11 leriniz ve her bölgede en az 1 yedek oyuncuların güçleri ve form durumlarıdir. Şahsen ben olsam 433 kk çıkarım bu maça. Eğer ki bu maç sizin için çok kritik ise 433 kk çıkarken rakip antrenman kampi kullandığı için garanti olsun diye siz de antrenman kampi kullanabilirsiniz
-
@cnytakn Selamun Aleyküm Benim takım Roma Maç evimde Rakip Napoli Kadro 10 M üstün benden ligin başları Rakip 4-3-3 A pas alan ofsayt yok oynayacak ilk 3 maçta arkadaşlarla oynadım 3 Mağlubiyet var sürekli oynadığım taktikler diğer liglerde gayet başarılıyım ancak bu 3M beni çok şaşırttı bu maça ne önerirsiniz 4-4-2 B pas gibi farklı bir taktik deneyeyim mi sizden ricam pres stil tempo hangi atalıkta olsun eşitmi dağıtayım bence en önemli kısım bu teşekkürler
-
@comfortablynumb1903 kgv mevkiler sabit alan ofsayt kapalı agrasif ile oynayabilirsin. Güçlü rakiplere karşıda kullanabilirsin, kgv ile iyi sonuç veriyor. Ben de kullanıyorum bu şekilde.