OSM Taktikleri
-
@bayram-karakuş said in OSM Taktikleri:
@berkaycoban6 reel futbola göre düşün ve reel futbolda rakibini nasıl hangi anlayış ve taktikle yenebilirsin ona göre taktiklerini komple ayarla bence. Kalıplaşmış klişe taktikleri kullanırsan veya da taktik konusunda kopya çekersen istikrar yakalayamazsın. He başarilı maçların olur lakin zorlandığın taktiklerde taktiğini geliştirmez ve taktik üretemezsin. Reel futbola göre düşünüp ona göre rakibi yada rakipleri nasıl yenebilirim der ve kendine ait taktikler üretme çabası içinde olursan geçici değil kalıcı ve istikrarlı sonuçlar alırsın. He ürettiğin taktiklerde yenilgi yaşamazmısın yada puan kaybı, elbette ki yaşarsın lakin uzun vadede istikrarlı ve başarılı sonuçlar alırsın
Hocam kapanan savunmaları açmanın yollarından biri de orta sahayı kalabalık tutup tek forvetle uzaktan şut atmak olamaz mı sonuçta içeriye giremiyosun
-
@dertsiz46 peki bunu hangi taktik ve diziliste yapabilirsin? (Reel futbola göre taktik beyin jimnastiği yapalım)
-
@bayram-karakuş Rakibime taktik vermeyin
-
@dertsiz46 senin rakibin mi? @CnytAkn
-
@dertsiz46 said in OSM Taktikleri:
@cnytakn helal et modum bugün bunu kullanarak yendim seni
@Bayram-Karakuş benim verdiğim taktikle benim lige gelip beni yendi haberim yok
-
@CnytAkn Hocam iyi günler , öncelikle maç benim evimde hakem yeşil kadro değerleri benim ortalama 104 onun 101 felan yakın anlayacağın 3-4-3 kanatları kullan yada 3-4-3 paslı oyun oynuyor hangi taktik ile çıkmalıyım 4-3-3 ü zorluyor 3-4-3 acil dönüş bekliyorum hocam
-
@abdullahsahiinn 433 a kanatları kullan sen bence mevki sabit olsun
-
@dertsiz46 peki bunu hangi taktik ve diziliste yapabilirsin? (Reel futbola göre taktik beyin jimnastiği yapalım)
451 kaleyi görünce vur ama illa değerleri 50ye çekicen diye bi şey yok sonuçta daha iyi bi takımsan 70 lerde tutupda kgv ile başarı gelmez mi kapanan takımlara karşı?
-
@dertsiz46 Elbette ki başarı gelebilir. Lakin Kapanan savunmayı açmanın yollarından biri reel futbolda da şut çekmektir evet. Lakin en iyi yolu oyunu kanatlara yaymaktır. Çünkü oyunu kanatlara yayarsan kapanan savunmaları daha kolay açabilirsin. Tabi bunu yaparken de savunmayı elden bırakmamak gerek ki, rakibin kontraatak veya da uzun toplarıyla kalemizde tehlikeler yaşamayalım
-
@cnytakn pres felan 70-80 arası mı yapayım
-
@dertsiz46 Elbette ki başarı gelebilir. Lakin Kapanan savunmayı açmanın yollarından biri reel futbolda da şut çekmektir evet. Lakin en iyi yolu oyunu kanatlara yaymaktır. Çünkü oyunu kanatlara yayarsan kapanan savunmaları daha kolay açabilirsin. Tabi bunu yaparken de savunmayı elden bırakmamak gerek ki, rakibin kontraatak veya da uzun toplarıyla kalemizde tehlikeler yaşamayalım
teşekkür ederim.
-
4-3-3 A Pas a karşı hangi taktikle oynamamı önerirsiniz ? Deplasmandayım ama kadro değeri benim daha iyi
-
Ligin son maçı
Rakip udinese, deplasmandayım, stadyumu seviye2
442B kgv oynuyor. Forvetleri ve defansı benim kadrom kadar, orta saha ve kalede üstünüm. Almam şart, 343 veya 433 düşünüyorum. Ne önerirsiniz -
@abdullahsahiinn 60-70
-
Rakibimin kadrosunun değeri 100m fazla 433b agresif paslı oyun ve alan markajı oynuyor sizce hangi diziliş ve taktikleri yapmalıyım?
-
@cnytakn Teşekkürler galibiyet aldım
Şimdi ki sorum ise deplasmanda kadro değerim ortalama 104 rakibin 98 çok fark yok onun evinde 4-3-3 b kanatları kullanıyor alan markajı ofsayt yok oynuyor ne önerirsin -
@abdullahsahiinn 442 b pas
-
@cnytakn 69 64 59 yaptım mevkiler sabit uygundur dimi şimdiden teşekkürler