OSM Taktikleri
-
@abdullahsahiinn 442 b pas
-
@cnytakn 69 64 59 yaptım mevkiler sabit uygundur dimi şimdiden teşekkürler
-
Beyler Nice ile maçım var.Kadro olarak bir tık daha üstünüm.Kesin galibiyet için hangi taktikleri önerirsiniz?
-
4.4.2 ps oyunu
-
442 b paslı alan savunması ofsayt kapalı sizden güçlü bir rakibi nasıl yenersiniz arkadaşlar maç kupa maçı
-
@dertsiz46 433 kk oynayabilirsin
-
-
@dertsiz46 rakibin senden ne kadar güçlü? Sahaya çıkacak muhtemel 11 lerde hem rakibin hem de senin kadro değerin ve gücün nedir?
-
@bayram-karakuş said in OSM Taktikleri:
@dertsiz46 rakibin senden ne kadar güçlü? Sahaya çıkacak muhtemel 11 lerde hem rakibin hem de senin kadro değerin ve gücün nedir?
Yaklaşık 150 m güçlü ortalama değer olarakta 3-4 m fazlalığı var genel olarak kadrolar denk ama onun hücum hattı benden iyi
-
@dertsiz46 hem rakibin hem de senin oyuncu form ve moral durumları nasıl?
-
@dertsiz46 hem rakibin hem de senin oyuncu form ve moral durumları nasıl?
Form olarak onun oyuncular iyi rotasyon denemek zorunda kalicam o yüzden orta sahada zayiflicak benim moraller aynı
-
@dertsiz46 hımm. 433 riskli o halde. iyi düşünüp ona göre karar vermen lazım
-
@dertsiz46 hımm. 433 riskli o halde. iyi düşünüp ona göre karar vermen lazım
Defansif bi 433 iş yapmaz mı mevkileri biraz daha geriye çeksem çizgi taktiklerini düşürsem yoksa klasik 451 kgv şart mı
-
@dertsiz46 Rakibinin senden güçlü olduğunu ve oyuncu form durumlarının da iyi olduğunu söylüyorsun, buna çözüm olarak baskıyı tam saha yapmak, stilde dengeli oynamak, tempoda yüksek hızda paslaşma yapmak daha mantıklı gibi. Lakin tam saha baskı, dengeli oyun ve yüksek hızda paslaşma derecesi ne kadar olmalı o konuda net fikir belirtemem.
-
@ymoksuz said in OSM Taktikleri:
@dertsiz46 Hangi hesabında bu maç
Kendi arkadaş çevremle olan lig
Peki 6 3 1 b paslı oyun alan hayır yapan birini kendi evimde nası yenerim kadro form çok iyi değer olarak 30 m fazlayım maç evimde ortalama oyuncu gücü olarak 6m fazlayım
-
Unitedım citye karşı deplasmandayım onun kadro değeri 340 benim 323 hakem çok sert 4 3 3 a paslaşarak agresif ofsayt hayır adam markajı oynuyo nasıl oynamalıyım ?
-
karşımdaki takımın orta sahası benim orta sahamdan çok daha iyi fakat benim forvetlerim onun forvetlerinden çok daha iyi ve stoperlerimiz denk sayılır ve onun kalecisi benim kalecimden daha iyi.
nasıl bir diziliş ve taktik kullanmalıyım sizce? -
@sinyor-can-bartu Kesin olmamakla birlikte ben olsam şöyle oynardım
424B Uzun Top - Alan Savunması - Ofsayt Taktiği Evet
Defans geride kal
Ortasaha defansa yardım et
Forvet sadece hücumBaskı, stil, tempo 70