OSM Taktikleri
-
@dertsiz46 Rakibinin senden güçlü olduğunu ve oyuncu form durumlarının da iyi olduğunu söylüyorsun, buna çözüm olarak baskıyı tam saha yapmak, stilde dengeli oynamak, tempoda yüksek hızda paslaşma yapmak daha mantıklı gibi. Lakin tam saha baskı, dengeli oyun ve yüksek hızda paslaşma derecesi ne kadar olmalı o konuda net fikir belirtemem.
-
@ymoksuz said in OSM Taktikleri:
@dertsiz46 Hangi hesabında bu maç
Kendi arkadaş çevremle olan lig
Peki 6 3 1 b paslı oyun alan hayır yapan birini kendi evimde nası yenerim kadro form çok iyi değer olarak 30 m fazlayım maç evimde ortalama oyuncu gücü olarak 6m fazlayım
-
Unitedım citye karşı deplasmandayım onun kadro değeri 340 benim 323 hakem çok sert 4 3 3 a paslaşarak agresif ofsayt hayır adam markajı oynuyo nasıl oynamalıyım ?
-
karşımdaki takımın orta sahası benim orta sahamdan çok daha iyi fakat benim forvetlerim onun forvetlerinden çok daha iyi ve stoperlerimiz denk sayılır ve onun kalecisi benim kalecimden daha iyi.
nasıl bir diziliş ve taktik kullanmalıyım sizce? -
@sinyor-can-bartu Kesin olmamakla birlikte ben olsam şöyle oynardım
424B Uzun Top - Alan Savunması - Ofsayt Taktiği Evet
Defans geride kal
Ortasaha defansa yardım et
Forvet sadece hücumBaskı, stil, tempo 70
-
433'e karşı 343 iyidir. Sen dikkatli oyna. Kırmızı görürse maç zaten senindir
-
@erhanyilmaz61-0 3 4 3 te beni avlar ama ligin ilk maçı kadrosu daha iyi eger illaki 3 4 3 diyosan ayrıntılı taktikleri verir misin ve ben 4 4 2 b paslaşarak çıkmayı düşünüyorum ?
-
@niks35 said in OSM Taktikleri:
Rakip Chelsea 4-3-3 a kk alan savunması ofsayt taktiği kapalı hangi karşı taktik iyi gider o lig 1.si bende 2.yim maç evimde
-
Genelde presin 60-70 arasında önerildiğini görüyorum fakat ben daha yüksek pres ile de başarılı olunabileceğini düşünüyorum, neden düşük tutmalıyız ya da yüksek tutmalıyız?
-
@sirmehmetali Herkesin düşüncesi farklı, her maç yüksek pres ile oynarsan ortada takım kalmaz gerektiğinde oynayabilirsin tabi.
-
Arkadaşlar şu an oynadığım ingiltere ligini 3 arkadaş kimin daha iyi olduğunu belirlemek için açtık kadrolar ortalama aynı diyebilirim. Ben United'im rakibim 2. sira ile City ve aramızda puan farkı yok averaj ile öndeyim ben olası bir senaryo kurdum kafamda şöyle; Ligde sadece 3 kişi olduğumuz için birinin puan kaybetmesi çok düşük olasılık yani bu maçın sonucu ligin kaderini belirlicek ve ben ilk derbi maçımı deplasmanda 2-1 kaybettim. 4-5 gün sonra evime geliyor City dediğim gibi kadrolar aynı aşağı yukarı onun forvet hattı cok az daha iyi benim defansim öyle. Saham 3 olacak sizce normal 4-3-3 KK taktiğinden şaşmayayım değil mi?
-
@kaan-mart Büyük maçlarda her zaman rakibe göre taktik yapmak daha avantajlıdır
-
@erhanyilmaz61-0 Çok büyük ihtimal benim ona ogrettigim 5-3-1-1 kontra taktigini oynicak defansif. Sahamin 3 olmasina güvenip 4-3-3b ofansif cikmak iyi olur gibime geliyor
-
Büyük ihtimalle 631 kontraatak oynayacak ve sayısal verileri iyice defansife çekecek rakibe ne önerirsiniz.
Maç deplasmanda ama sahası 0. Kadrom özellikle orta saha bazında daha iyi ama genel olarak kalitesiz oyuncular var. -
@kaan-mart said in OSM Taktikleri:
@erhanyilmaz61-0 Çok büyük ihtimal benim ona ogrettigim 5-3-1-1 kontra taktigini oynicak defansif. Sahamin 3 olmasina güvenip 4-3-3b ofansif cikmak iyi olur gibime geliyor
Aynen öyle 433b paslı oyun öneririm
@comfortablynumb1903 said in OSM Taktikleri:
Büyük ihtimalle 631 kontraatak oynayacak ve sayısal verileri iyice defansife çekecek rakibe ne önerirsiniz.
Maç deplasmanda ama sahası 0. Kadrom özellikle orta saha bazında daha iyi ama genel olarak kalitesiz oyuncular var.631'e karşı 442B paslı oyun öneririm
-
@erhanyilmaz61-0
6 defans arasında kaybolmaz mı 2 forvet.
Aklımda 4231kgv vardı ama emin olamadım şimdi.
Daha önce böyle kapanan bi takıma 433kanat çıkmıştım ama kadro farkı çoktu o zaman. Öyle sonuç vermişti. -
@comfortablynumb1903 valla karar senin dostum 433 kanat da bi alternatif o taktiğe. ama ben olsam kanat oyunundan ziyade 442b paslı oyun oynardım o maçı.