OSM Taktikleri
-
@comfortablynumb1903 kendi sahanda zayıf rakiplere karşı 3232 paslı oyun mevkiler sabit baskılı bir oyun taktiğinide deneyebilirsin. profilimdeki abd ligindeki takımım ile 3-4 maç oynadım hatta bir maçı 8-0 kazandım.
-
merhaba, senin oyuncularının gücü kadar rakip oyuncuların güçleride önemlidir.
rakibin hangi taktikle çıkacak buda bir etken o yüzden bu bilgileride paylaşman lazım
ayrıca hiç bir takımın kendi taktiği yoktur, osm tamamen rakibin taktiğini alt etme üzerine kuruludur. Kesin kazanacaksın diye bir taktik yoktur.
iyi oyunlar dilerim. -
5-4-1 B Kontra atak Alan savunması taktiğine karşı oynayabileceğim taktik önerirmisiniz kupa finali
-
@berkay0910-b 4-2-3-1 agrasif kgv defans sabit orta forvete destek forvet sabit alan sav. ofsayt yok 75-75-85 taktiğini deneyebilirsin.
-
Arkadaşlar Kadrom ligin en iyisi ama averajla ikinciyim bol 3-4-3 oynuyorum averaj lazım ayrıntılı taktik önerebilecek var mı
Ayrıca 4-3-3 B Kanatları Kullan taktiğine karşı nasıl bir yol izlemeliyim
-
@tony-redknapp 433 a kanatları kullan yapabilirsin kadron güzel 3 defans acık verir.
-
-
@allanon97-a 451 KGV Yapabilirsin ortasahan defansa yardım etsin hakeme göre agresif çıkabilirsin sayılar 40-60 arası olsun.
-
@cnytakn 433A biraz daha dengeli çıksam çok mu ofansif olur sizce ?
-
@allanon97-a 451 kgv defans orta sabit forvet ortaya destek alan sav. ofsayt kapalı 50-50-85
-
Gece önemli bir maçım var, lakin rakip gizli antrenman kullandı. Antrenman kampına gitmiş de olabilir. Kadro değeri farkı çok. O 54, ben 129m.
Oyuncu olarak bakarsak da forvetlerim bariz üstün, orta saha ve defanslarda da üstünüm. Kalecisi 88 ama formu koyu yeşile düşmüş.
Maç deplasmanda ama stadyumunun 0 olduğunu tahmin ediyorum. Ligin ilk sezonunda Juventus idi. İki maçı da karşılıklı antrenman kampına giderek oynamıştık. İkisini de ucu ucuna almıştım. Ama şimdi kadro farkı bariz benim lehime. 3fv 5os 5def 2klc var kadrosunda. 451 çıkar diyordum ama orta sahası da az. Ne önerirsiniz -
@comfortablynumb1903 Öncelikle seninde Antreman'a gitmen iyi olur.
Kadron 442 b ye uygun ise 442 b pas yapabilirsin mevkiler sabit ve 60-75 arası olabilir deplasmanda oldugun ıcın acık vermemek için, ortasahayı deplasmanda kalabalık tutup oyunu kazanabilirsin.
-
@femeks Çok teşekkür ederim 2-0 aldım maçı
-
@allanon97-a tebrik ederim kardeş. Başarılar, sevindim kazanmana...