OSM Taktikleri
-
Arkadaşlar Kadrom ligin en iyisi ama averajla ikinciyim bol 3-4-3 oynuyorum averaj lazım ayrıntılı taktik önerebilecek var mı
Ayrıca 4-3-3 B Kanatları Kullan taktiğine karşı nasıl bir yol izlemeliyim
-
@tony-redknapp 433 a kanatları kullan yapabilirsin kadron güzel 3 defans acık verir.
-
-
@allanon97-a 451 KGV Yapabilirsin ortasahan defansa yardım etsin hakeme göre agresif çıkabilirsin sayılar 40-60 arası olsun.
-
@cnytakn 433A biraz daha dengeli çıksam çok mu ofansif olur sizce ?
-
@allanon97-a 451 kgv defans orta sabit forvet ortaya destek alan sav. ofsayt kapalı 50-50-85
-
Gece önemli bir maçım var, lakin rakip gizli antrenman kullandı. Antrenman kampına gitmiş de olabilir. Kadro değeri farkı çok. O 54, ben 129m.
Oyuncu olarak bakarsak da forvetlerim bariz üstün, orta saha ve defanslarda da üstünüm. Kalecisi 88 ama formu koyu yeşile düşmüş.
Maç deplasmanda ama stadyumunun 0 olduğunu tahmin ediyorum. Ligin ilk sezonunda Juventus idi. İki maçı da karşılıklı antrenman kampına giderek oynamıştık. İkisini de ucu ucuna almıştım. Ama şimdi kadro farkı bariz benim lehime. 3fv 5os 5def 2klc var kadrosunda. 451 çıkar diyordum ama orta sahası da az. Ne önerirsiniz -
@comfortablynumb1903 Öncelikle seninde Antreman'a gitmen iyi olur.
Kadron 442 b ye uygun ise 442 b pas yapabilirsin mevkiler sabit ve 60-75 arası olabilir deplasmanda oldugun ıcın acık vermemek için, ortasahayı deplasmanda kalabalık tutup oyunu kazanabilirsin.
-
@femeks Çok teşekkür ederim 2-0 aldım maçı
-
@allanon97-a tebrik ederim kardeş. Başarılar, sevindim kazanmana...
-
@comfortablynumb1903 433 b pas hakem durumuna gore agrasif normal... defans sabit orta forvete forvet orta sahaya yardim adam adama ofsayt kapalı 70 70 85 benim kritik maçlarda kullandigim taktik belki kullanmak istersin...
-
Beyler taktik dışı bişey sorucam ekip savasında ekibimizle ucuza transfer yapmak yasak mı ?
-
@cnytakn yüksek pres oyuncu yorgunluğu dışında oyuna olumsuz bir etki yapar mı?
-
@zljkobkrovic-10 olumsuz luk duruma göre olur senin kadron kotuyken fullbaskı yaparsan gol atmak yerıne gol yersın, mesela bir kırmızı yedin o baskıyla devam edecek oyuncular ama eksıkken o baskıyla oynarsan gol yersın bu yuzden bıraz daha dengeli tutup kırmızı bile yesen oyunu dengede tutarsın tabi yeri geldiğinde presi çoğaltabiliriz
-
Acilll
Kadrom 100 milyon fazla nerdeyse 4-3-3A KK çıkcak 4-3-3B KK nası gider buna karşı -
442B kgv alan savunması ofsayt kapalı oynayan rakibime ne çıkmamı önerirsiniz. Kupa maçı, kadrom az da olsa daha iyi ama bazı oyuncularımı dinlendirmem gerekiyor. Ayrıca maalesef 4 ortasaham 3 forvetim var.
Dün kamp kullanmadığım için maçı kaybettim, bugün aynı pişmanlığı yaşamamak için kullanabilirim. -
Selam ben lazuo ile yeni bawladim liqaya bana ilk oyunda milana 1-3 hesabi ile yenildim. Bana guzel vir taktika verirmisiniz?. 4-4-2B taktikasi ile pasli oyun oynuyorum