OSM Taktikleri
-
@gk0061 334-B çık. Uzun Top
-
RAKİBİM 4-4-2 B OYNUYOR VE LİGİN 1.Sİ BENDE 2. YİM. ONUN KADRO DEĞERİ BENDEN ÜSTÜN. MAÇ ONUN EVİNDE. NASIL Bİ TAKTİK İLE ÇIKMALIYIM 4-4-2 B YE KARŞI. TEŞEKKÜRLER
-
@emirhangns 433B kanatları kullan agresif alan savunması
-
@saidkayaa teşekkür ederim
-
City ile ç saha da maçım var Stoke city'im forvetim 100 orta saha 103 defans 98 ortalamasında, city forvet 103 orta saha 99 defans 100 ortalamasında. 433 a pas oynuyor. Ne önerirsinz?
-
@kupabeyipr youtube reklamını güzel yapıyorsun bravo. Yardım isteyenlere videoyla değilde yazarak cevap verirsen daha güzel olur
-
@bayram-karakuş Reklam değil yazacağım şeyleri önceden anlatıp kayda alıyorum ve deha detaylı bir şekilde yardım ediyorum
-
@kupabeyipr reklam yapmak yasaktır yazarak yardımcı olabilirsin Osm Kurallarını oku ceza alırsın
-
@cnytakn Forumdan mı alıyoruz cezayı yoksa osm hesabımızmı ban yiyor
-
@kupabeyipr Forum kurallarını okuyun.
-
40dakika sonra önemli bi maçım var.
Rakip 5311kontra atak oynuyor.
Maç kendi sahamda,stadyum2. Kadro olarak tüm mevkilerim bir tık daha iyi denebilir. 100m genel fark var.
Kazanmak için ne çıkmak gerekir -
Beyler özel lig oynuyorum takım chelsea,bayernle maçım var bugün,transfersiz oynuyoruz rakibin diziliş ve taktik bu
https://i.hizliresim.com/vjra2m.png
https://i.hizliresim.com/1JqpWY.png
Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler. -
@baris098 4-2-4B Uzun Top
-
Rakip kadro değeri aynı deplasmandayım
4-3-3 B kgv alan ofsayt kapalı agresif oynuyor
4-3-3 B kk adam adama cıkıcam iş görürmü -
@cchasocc31 451 kgv çıkabilirsin deplasmanda maç riskli olabilir
-
osym de 10.lugu hedefleyen bır takıma sahıbım ne zamandırda oynamıyorum tam olarak takımı yerıne oturtucak taktğe ıhtıyacım var ama ayrıntılı olanından cunku baya ıslevsız gıdıyor suan takım rayları yerıne oturtucak dızılıs lazım cevaplarsanız sevınırım tskkrler.
-
@ınsanecc öncelikle kadronuzu lig sonuna kadar her daim geliştirmelisiniz. Geliştirirken her bölgede dengeli geliştirmelisiniz ki formsuz oyuncu bulundurmamak için rotaston yapabilesiniz. Formsuz oyuncular bulundurursanız, maçlarda istenilen verimi alamazsınız. Eğer bunlara dikkat etmez iseniz, taktiğiniz ne kadar çok iyi olursa olsun, başarılı olma ihtimaliniz düşük olur. Ayrıca her transfer simülasyonunda mutlaka 4 oyuncuyu transfer listesinde olsun satış yapma ihtimaliniz artsın