OSM Taktikleri
-
Acilll
Kadrom 100 milyon fazla nerdeyse 4-3-3A KK çıkcak 4-3-3B KK nası gider buna karşı -
442B kgv alan savunması ofsayt kapalı oynayan rakibime ne çıkmamı önerirsiniz. Kupa maçı, kadrom az da olsa daha iyi ama bazı oyuncularımı dinlendirmem gerekiyor. Ayrıca maalesef 4 ortasaham 3 forvetim var.
Dün kamp kullanmadığım için maçı kaybettim, bugün aynı pişmanlığı yaşamamak için kullanabilirim. -
Selam ben lazuo ile yeni bawladim liqaya bana ilk oyunda milana 1-3 hesabi ile yenildim. Bana guzel vir taktika verirmisiniz?. 4-4-2B taktikasi ile pasli oyun oynuyorum
-
@cnytakn lutfen bana bir taktik verin
-
Acil taktik rakip 433b ile çıkıcak paslı oyun ve adam savunmasi yapıcak büyük ihtimalle watfordu yonetiyorum rakip chelsea 100 m daha iyi kadrosu benim kadrom baya dar hangi taktikle karşılık verebilirim kesinlikle almam lazım bu maçı maç benim sahamda
-
@gs-emre-işık Kadrolara baktım da rakip baya üstün.
Antrenman kampına gidip defansif bir taktik oynamanızı öneririm.
5311KontraAtak , alan ofsayt yok. Hakeme göre normal veya agresif. Forvetler sadece hücum, orta saha defansa destek olabilir. Veya forvetler de orta sahaya destek vererek oynayabilir. Sayıları düşük tutmanızı öneririm. Defansif oynayın -
@sbayramov353 451 kgv alan savunması ofsayt kapalı orta defansa yardım diğerleri yerinde deneyebilirsin
-
@femeks Merhabalar. Akşam psg ile maçım var kadro değeri olarak 406M benim 419M onun deplasmandayım stadyumu seviye 1 442B kanat kullanıyor ve aynı puandayız. Kupa yarı finalinde 433A KK ile 4-3 kazanmıştım. Hangi taktik disiplin ile sahaya çıkmalıyım antreman kullanmıyı düşünüyorum.
-
@allanon97-a 451 yada 352 kgv taktikleri ile çıkabilirsin forvet orta sahayı desteklesin, diğer mevkiler sabit. alan sav. ofsayt kapalı 55-55-85, hakem durumuna göre normal/agrasif. Başarılar...
-
343B Paslı oyun. Alan ofsayt kapalı oyuna ne önerirsiniz.
Kadrolar yakın, maç deplasmanda stadyumu1
Karşılıklı antrenman kampına gidildi -
S.a, önemli bir macim var. Kadrolarimiz esit sayilir, evsahibiyim seviye 2. Rakip 433 b kk oynayacak ihtimal, kadrom 442 ve 433 formasyonlarina uygun, kazanmam gerek nasil bi taktik tavsiye edersiniz. Aranizda yeniyim bu ilk mesajim bu arada...
-
-
yarın liderlik maçım var kadro olarak çok az daha iyiyim, deplasmandayım 4-3-3b kk oynuyor. nasıl bi taktikle çıkmamı önerirsiniz?
-
@king-furakn Kadrona bakıyorum maç ayrıntıları nedir saha ve hakem?
-
@cnytakn hakem kırmızı saha tarafsız zaten
-
OSM de Trabzonsporum ve kadro değerim iyi benden yüksek takım yok herkes benle eşit gibi taktik önerirmisiniz?
-
@cnytakn bana hucum futbolu gerekiyor faizlerinide vere bilirmisiniz? Rakibe yakin oynama dengeli yuksek hizda paslawma
-
Şu anda 4-3-3 Kanatları Kullan oldukça moda sayılır. Bunu önlemenin birkaç yolu var.
Ofansif olarak üstünlük sağlamak istiyorsanız 4-4-2 Baklava (B) en uygunu diyebilirim. Ben 4-3-3'le oynarken en fazla sıkıntı çıkaran taktik bu. Genelde istatistikleri eşitliyor diyebiliriz. Pas oyunu iyi iş görür 4-4-2'yle.
Defansif olarak ise her zaman olmasa da 4-5-1 Kaleyi görünce vur etkili bir taktiktir. Ben 4-3-3 oynayan çok iyi bir menajeri 3 maçta da yendim 4-5-1 Kgv ile. Genel taktikleri defansif olarak ayarlarsanız kazanma şansınız epey yüksek. Kaleyi görünce vur oynarken dikkat etmeniz gereken püf nokta forvet oyuncunuzun defans özelliğinin çok yüksek olması ve defanslarınızın hücum gücünün çok yüksek olması çünkü kgv'de genelde golleri defans ve orta sahalar atar. Forvetinizin de defansif katkısı çok önemlidir. Bir nevi total futbol.
Başarılar -
@king-furakn 442B paslı oyun alan sav. ofsayt yok normal 70-70-85 kadrona uygun kardeşim, geç oldu kusura bakma. Fenerli olarak yensenmi bilemedim başarılar...