OSM Taktikleri
-
OSM de Trabzonsporum ve kadro değerim iyi benden yüksek takım yok herkes benle eşit gibi taktik önerirmisiniz?
-
@cnytakn bana hucum futbolu gerekiyor faizlerinide vere bilirmisiniz? Rakibe yakin oynama dengeli yuksek hizda paslawma
-
Şu anda 4-3-3 Kanatları Kullan oldukça moda sayılır. Bunu önlemenin birkaç yolu var.
Ofansif olarak üstünlük sağlamak istiyorsanız 4-4-2 Baklava (B) en uygunu diyebilirim. Ben 4-3-3'le oynarken en fazla sıkıntı çıkaran taktik bu. Genelde istatistikleri eşitliyor diyebiliriz. Pas oyunu iyi iş görür 4-4-2'yle.
Defansif olarak ise her zaman olmasa da 4-5-1 Kaleyi görünce vur etkili bir taktiktir. Ben 4-3-3 oynayan çok iyi bir menajeri 3 maçta da yendim 4-5-1 Kgv ile. Genel taktikleri defansif olarak ayarlarsanız kazanma şansınız epey yüksek. Kaleyi görünce vur oynarken dikkat etmeniz gereken püf nokta forvet oyuncunuzun defans özelliğinin çok yüksek olması ve defanslarınızın hücum gücünün çok yüksek olması çünkü kgv'de genelde golleri defans ve orta sahalar atar. Forvetinizin de defansif katkısı çok önemlidir. Bir nevi total futbol.
Başarılar -
@king-furakn 442B paslı oyun alan sav. ofsayt yok normal 70-70-85 kadrona uygun kardeşim, geç oldu kusura bakma. Fenerli olarak yensenmi bilemedim başarılar...
-
@comfortablynumb1903 adamsın antreman kampina gitmememe ragmen kazandim maci anak bugun tekrar zor bir rakiple karsilasiyorum 433a kanatlari kullan oynuyor yine 5 3 11 ile mi cikiyim
-
@gs-emre-işık Kadrolar hakkında bilgi verirsen daha sağlıklı yorum yapabiliriz.
-
arkadaşlar gençlerbirliğiyim 3.yüm ligde başakşehir lider lider le maçım var takımım çok iyi hummels ramos benzama falan var nasıl bir taktik le çıkmalıyım
-
beyler kadro kalitem rakipten oldukça güçlü olmasına rağmen 1-0 anca yenebiliyorum 433b kanat oynuyorum baskı stil tempoyuda 70-80 arasında ayarlıyorum özellikle pcye karşı oynarken hangi taktiği kullanmamı önerirsiniz
-
@mentos021 433a yap baskı 75 yap olabilir
-
@dkclcnr58 442 b pas kullanırken mevkiler sabit olması daha yararlı olur.
Ben burda net bir sayı vermiyorum ortalama 60-70 arası kullanabilirsin ama kesinlikle bunu yap bu sayılarla diyenlere karşıyım herkesin kadrosu farklı rakipleri farklı ve maç saha hakem koşulları farklı bunu yapın demem ben kendi adıma görüşlerimi söylerim sayıları kendiniz deneyerek bulursanız daha yararlı olur takımınıza arkadaslar. -
Karsimdaki adam 442 b paslı oynayacak ve kadro değerim onunkinden biraz yüksek arada 50 m fark var diziliş ve çizgi taktikleri konusunda ne önerirsiniz bu maçi yenilmemem lazım 1.liği kaybetmemem için şimdiden teşekkürler
-
Sadece averaj kasabileceğim bir taktik önerebilir misiniz beyler? Ligde şu an 3 arkadaşız başka kimse yok son 1 derbim kaldı Tottenham'a karşı evimde yenerim diye düşünüyorum fakat ona öğrettiğim taktikleri uygularsa belli olmaz her ihtimale karşı averaj kasmam lazım. Beni yenerse 3ümüzün de puanları eşit oluyor averaja bakıyor şampiyonluk. Önerileriniz nedir?
-
Yarın ekip liginde son hafta maçım barcelona ile oynuyorum ben real madridim aramızda 2 puan var berabere kalsam bile şampiyonluk yetiyor maç deplasmanda 433a paslı adam adama ofsayt taktiği açık oynuyor hangi taktikle çıkmalıyım ?
-
@mentos021 rakibin sahası kaç biliyor musun?