OSM Taktikleri
-
@kaan-mart o zaman da çok defansif olmaz mı zaten kamp basacağım gizli antrenman kullandım muhtemelen o da kullanır kadro kalitem yüksek olduğu için en kötü berabere kalırım diyorum
-
@daryldixon31 Maçtan maça değişen bir şey taktik bu sonuçta. Ben size veya sizin söylediğiniz taktiğe bir şey demedim sadece arkadaşa o maça o taktikle çıkmamasını önerdim.
-
@kaan-mart 3-4-3 KK çıkmış 4-3-3 KK ile deplasmanda 3 attım
Sanırım şans da biraz benden yanaydı ki %52 topla oynama ve iki takımın da 12 şutunda 3-0 almışım -
@mbediroglu58 Kadrolar, rakibin stad seviyesi vb. çok büyük etkenler. Tabi biraz da şans senden yanaymış dediğin gibi. Her deplasmanda 3-0 galip gelmek zor.
-
BENİMLE EŞ DEĞERDE 4-3-3 B OYNAYAN ADAMLA MAÇIM VAR BEN 4-3-3 A OYNUYORUM KANATLAR LİDER DURUMDA NASIL YENEBİLİRİM
-
Kendi sahamda oynayacağım bir maçta rakip menajer 4/4/2 kanat oynuyorsa onu yenmek için nasıl bir taktik olmalı.
Takım güçlerimiz birbirine yakın.
Bunun dışında genelde ev sahibi olduğumuz maçlarda hangi taktikler daha başarılı olur? 4/3/3 kk gibi @CnytAkn -
@oğuzhan-demirtaş Evde 433 b kanat kullanabilirsin
-
-
Rakibim 334B - Uzun top çıkıyor.
İlk defa böyle bi taktiğe karşı oynayacağım. Kadrom her açıdan çok üstün, kayıpsız geçmek için ne önerirsiniz -
@comfortablynumb1903 Arkadaşın özellikle çizgi taktiklerinde orta forvete, bekler ileri sanırım. Benim tavsiyem senin ofansif çıkmandan yana kadro olarak üstünsen rakibin 3 defansı ile zorlanmazsın diye düşünüyorum. Bide kafama takıldı seni yanıltmak için son dakikaya kadar öyle gösteriyor olmasın? Gerçekten diziliş ile taktik uyumsuz çok saçma yani. Dikkatli ol bence dostum bi keresinde ben aynı şeyi yaşadım maç saatine yaklaşık casus attım onla yetinmeyip arkadaşa son dakika attırdım fakat adam maça çok başka diziliş ile çıkmıştı dün gibi aklımda.
-
@kaan-mart
433A kanatlar var benim aklımda da ama 4 forvete karşı 4 defans sorun yaşar mı diye de düşünmüyor değilim. Bekleri ileri atıp ofsayt açık da deneyebilirim ama risk almaktan çekiniyorum.
Yanıltmak için yaptığını düşünmüyorum. Yine de ara sıra yoklayacağım maç saatine kadar. -
433b kanatları kullan adam adama ofsayt hayır tottenham takımına karşı ne önerirsiniz. Ben evertonum kadro değerlerimiz yaklaşık aynı
-
Manchester United takımını oynatiyorum 4-3-3 A taktiğini kullanıyorum onerdiginiz taktik ve diziliş önerileriniz nelerdir acil yardım.
-
4-4-2A oynayan takıma karşı ne önerirsiniz. Benim kadro değerim 214M, onun ise 92M