OSM Taktikleri
-
Rakip 4-4-2 b kanatları kullan oynuyor. Adam markajı ve ofsayt kapalı... kadro değeri olarak ben daha üstünüm. Bu takima karsi ne oynamaliyim? Baski stil tempo ne olmali? Kupa maci tarafsiz sahada maç.
-
@cnytakn said in OSM Taktikleri:
@samed-dağlı rakip hakkında bilgi verirsen yardımcı olayım kardeşim rakip kadrosu, maç kimin sahasında, hakem nasıl rakip'e casus yolla burda paylas bilgileri.
Diger rakibimde 3 3 4 uzun top oynuyo benim sahamda hakem en kızgın olan sanirim ve rakibimin 80 ustu cok oyuncusu yok benim hepsi 90 ustu
-
@cnytakn said in OSM Taktikleri:
@cengoxx78xx-2m Maç nerde ve hakem nasıl?
maç onun stadında hakem turuncu
-
541 dizilişiyle kontra atak mı oynanır yoksa kaleyi görünce vur mu ?
-
Rakibim Arsenal 4-4-2B Paslı oyun alan savunması ve ofsayt taktiği yok olarak oynuyor ben de watfordum messi var forvette ve defansım da 85+ ne önerirsiniz ?
-
@cihan-morinho ve hakem çok sakin
-
@dkclcnr58 4-3-3 A Kanatlar Ve Forvet İleri Gerisi kendi Pozisyonu korusun. mücadele agresif rakamsal verileride baskıyı 70 stili 79 an alttaki de tempoyu 75 yapmanı tavsıye eederim uzmanlarını secmeyı unutma
-
Günaydın millet 631b kontra atak adam markaji ofsayt evet yapan birini ne ile yenebilirim kadro değeri benden 200m iyi
-
Merhaba beyler 6-3-1 için çizgi taktikleri ve baskı stil tempo değerleri konusunda yardim edicek tecrübeli biri varmı
-
@dertsiz46 5-2-3-A uzun top alan markajı ile oynayabilirsin.
-
@furking16 Hangi takımsınız hocam ve hangi takıma karşı oynuyorsunuz. 6-3-1 kontra atak taktiğidir sezon boyu 6-3-1 oynamanızı tavsiye etmem.
-
göztepe için en iyi taktik nedir arkadaşlar tavsiyelere açığım
-
Karşımdaki adam 4-4-2 a oynuyor ofsayt taktiği açık paslı oyun adam adama markaj kullanıyor bende açıyımmı ofsayt taktiği + adam adama markaj 4-3-3 b oynuyorum
-
galatasaray ile nasıl bir taktik izlemeli ve neler yapmalıyım yardımcı edecek var mı