OSM Taktikleri
-
@furking16 Hangi takımsınız hocam ve hangi takıma karşı oynuyorsunuz. 6-3-1 kontra atak taktiğidir sezon boyu 6-3-1 oynamanızı tavsiye etmem.
-
göztepe için en iyi taktik nedir arkadaşlar tavsiyelere açığım
-
Karşımdaki adam 4-4-2 a oynuyor ofsayt taktiği açık paslı oyun adam adama markaj kullanıyor bende açıyımmı ofsayt taktiği + adam adama markaj 4-3-3 b oynuyorum
-
galatasaray ile nasıl bir taktik izlemeli ve neler yapmalıyım yardımcı edecek var mı
-
Rakip 4-3-3 A çıkıyor ve paslaşarak çıkıyor sahaya kadro değerlerimiz hemen hemen aynı rakip beşiktaş ben leipzig nasıl bir taktik uygulamayalım pres olarak ne yapmam lazım paslaşan bir takıma karşı ne gibi önlem almalıyım 4-5-1 ile çok baskı yiyorum baskısız bir taktik önerir misiniz ? Nasıl rahat yenebilirim.
-
Merhaba,
Rakip 4-3-3 A Kanatları Kullan Alan Markajı Ofsayt taktiği yok deplasmandayım Saha 0 o yönden sıkıntı yok Kadro değerlerinde bir tık üstünüm ama rakibin forvet hattı çok etkili nasıl bir taktik kullanmalıyım genellikle 3-4-3A taktiğini kullanıyorum
-
@tony-redknapp Hocam Hangi Takımsınız ?
-
Marsilya
Seri yakaladım şuan iyi gidiyorum ama her ihtimali düşündüğüm için taktiği mi değiştirebilirim
-
@tony-redknapp Rakibiniz kim ? PSG ise 4-5-1 dönebilirsiniz ya da siz de 4-4-3 taktiğiyle çıkabilirsiniz maç kimin evinde hakem nasıl bunlar önemli
-
Arkadaşlar acil yardım (takımım watford ) bugün crystal palace ye karşı deplasmanda maçım var kadrolar güç ve değer olarak aynı bana karşı 442B ile paslı oyun olarak çıkıcak kgv olarak da çıkabilir onun stadındayım ve stadyum seviyesi 2 - agresif stilinde alan markajıyla oynuyor ona karşı hangi taktikle çıkmalıyım acil yardım ederseniz çok sevinirim bu maç çok önemli
-
@gs-emre-işık 5-3-2 kontra atak deneyebilirsin.
-
@sir-chiral 5 3 2 kontra atak ofansif çıkan daha güçlü takımlara karşı etkili
-
@gs-emre-işık 451 kgv
-
Arkadaşlar Evimde bir maç oynıcam. rakibin kadrosu net benden kötü ancak ligte fena değil iyi ilerliyo her zaman 4-4-2 A kullanıyor. benim kadrom onunkınden daha iyi bende genenllikle 4-4-2 A kullanıyorum kanatlardan. bu rakibe karşı taktık degısıklıgıne gıtmelımıyım yoksa 4-4-2 A iyimidir. 4-3-3 sistemini yazmayın kullanmıyorum arkadaşlar kadroma uygun değil biraz dengeli sitemlere uygun güçlü bir kadrom var. Teşekkürler
-
beyler ben göztepeyim deplasmanda beşiktaş ile maçım var aramızda 17m fark var sadece o 433a kanat adam adama oynuyor hangi taktikle çıkmamı önerirsiniz ?