OSM Taktikleri
-
Benim rakibim 5-4-1b oynuyor benim de forvetler ondan üstün orta sahada birazcık üstünlüğüm var defanslar eşit 80 90 civarı gidiyor kadrolarımız sadece benim forvet 95 92 lik var şimdi ben 4-3-3b kanat oynuyorum orta saha yerinde bekler ileri 70 ofansif 65 rakibe yakın oyna ve 60 yüksek hızda pas şimdi bu benim yaptığım doğrumudur yani dizilişi değiştireyimmi orta sahayı ileriye mi göndereyim yoksa tempo yu baskıyı falan daha da mı arttırayım ne yapaım
-
@zedshadows Herhangi bir takım yönetmiyorsun bu taktikleri kimin için istiyorsun
-
@f-s-m-0-13 Galatasarayım rakip Bursa
-
@f-s-m-0-13 heee anladım yok bu benim başka hesabım asıl hesabın şifresini unuttum da maça da az kaldı yan hesaptan gireyim dedim
-
@zedshadows asıl hesabınız için mi taktik istiyorsunuz yoksa diğer hesabınız için mi ?
-
Asıl hesabım için KelebekDogan ismi le gözüküyor bakın isterseniz
-
@meferbas40 said in OSM Taktikleri:
Adam bana karşi büyuk ihtimal 5 3 2 oynayacak. Ilk yarida aynisini yapti 4 3 3 b yapmistim beni 5 3 2 taktiğiyle alt etti. Şimdide aynisini yapar sizce taktiklerim nasil olsun ? Kadro değerim ondan az üstün
@manhay seninde fikirlerini duymak isterim
-
Adam bana karşi büyuk ihtimal 5 3 2 oynayacak. Ilk yarida aynisini yapti 4 3 3 b yapmistim beni 5 3 2 taktiğiyle alt etti. Şimdide aynisini yapar sizce taktiklerim nasil olsun ? Kadro değerim ondan az üstün
@manhay seninde fikirlerini duymak isterim
Evinde mi oynuyosun deplasmanda mi ? Bir de takiminin kondisyonu nasil
-
merhabalar. benim takımım city rakibim ise chelsea benim kadrom onunkine kıyasla biraz daha iyi. rakibim çoğu maçta 442b paslı oyun oynuyor. ona karşı hangi taktiği uygulamalıyım. teşekkürler
-
Merhaba arkadaşlar rakibim 4-4-2 B - Paslı oyun - Alan Markajı - Ofsayt Tuzagı Hayır - Antreman Kampını kullanmıyor , Agresif oynucak.
Hangi karşı taktigi uygulamalıyım ?
Ana taktigim 4-4-3 b kanatlardan atak.
( Güçlerimiz nerdeyse aynı ben bir tık üstünüm ) -
Beyler güney afrika ligindeyim hedefi 13. olan takımı aldım 5 hafta sonunda en güçlü takım konumuna geldim fakat ligde benden düşük takımları yenemiyorum berabere bitiyor maçlarım üstelik kendi evimde bugün maçım vardı benim kadro değerim 146m rakibin 66m civarıydı maç 0-0 bitti 433b kanat orta saha forveti destekle 70-75-75 oynuyorum ama dediğim gibi yenmedkte güçlük çekiyorum önerileriniz nelerdir ?
-
@mentos021 4-3-3 B Kanatları kullan.Sadece hücüm,Pozisyonu koru,Bekler İleri 60-70 arasında oynatabilirsin.
-
@sir-chiral zaten gol atamıyorum 60-70 arasına çeksem daha defansif olmaz mı
-
@mentos021 Hocam fazla defansif olmaz Sadece Stilini sabit 75 tutabilirsin gerisi 60-70 arası olursa daha iyi olur ve çizgi taktiklerini doğru yaparsan sorun olmaz. Bide agresif oynatırsanız bu iş olur gibi
-
ben galatasarayım 3 iyi forvet 4 orta saham var 96 99 arası 4 de defans var 2 tane 100 gerisi 98 kendimden iyi takımı nasıl alabilirim
-
Galatasaray ile maçım var ligte yenemediğim tek takım o şuana dek. Ag-Yg ile 1. sıradayım o ise 2. sırada. Yaklaşık 100M kadro farkı var lakin sağlam taktik yapıyor. 4-3-3 A Paslı oyun Alan Markajlı ve ofsayt tuzağı olmayan bir taktiği var. Buna karşı ne yapabilirim ?
-
Bu şekilde Liverpool da kadrom var henüz kaçlar başladı hangi taktik ile oynayabilirim -
@medu0046 said in OSM Taktikleri:
Bu şekilde Liverpool da kadrom var henüz Maçlar başlamadı hangi taktik ile oynayabilirim çizgi taktikleri felan ? -
Arkadaşlar bugün Valencia ile maçım var ben Celta Vigo'yum deplasmandayım sahası 2 Valencia'nın kadro olarak benim değerim 420m onunki 320m. Ben biraz daha üstünüm her mevkide. Sizce normal 4-3-3 ofansif taktikle mi cikmaliyim yoksa 5-3-1-1 kontra atak veya 4-5-1 kaleyi görünce vur gibi taktiklerle mi cikmaliyim? Rakip cok yüksek ihtimal 4-3-3B KK çıkacak adam markajı yapmış bir de. Hakem mavi Agresif yapmış. Onemli bi mac benim icin
-
Bu kadro ile ne oynayabilirim ikinci haftadayım Kadro değerim 450 m