OSM Taktikleri
-
Beyler ben Real Madrid'im rakibim A.madrid deplasmanda oynuyorum. Kadro değerleri 600M benim 400M onun. 4 4 2 B kaleyi görünce vur ve adam markajıyla çıkıyor maça sizce hangi taktikle oynamalıyım ? Teşekkürler şimdiden
-
Arkadaşlar selam ben Real Madrid'im rakibim A.madrid deplasmanda oynuyorum. Kadro değerleri 600M benim 400M onun. 4 4 2 B kaleyi görünce vur ve adam markajıyla çıkıyor maça sizce hangi taktikle oynamalıyım ? Teşekkürler şimdiden
-
galatasaray ile 270m kardo değerim var, forvette mbappe salah dembele williams var 101 101 97 ve 90 gücleri orta saham 90 defanslarda 85 90 arası, ikinci ile aramda 100m kadro değeri farkı var ama botlara karşı bazende düşük takımlara karşı berabere kalıyorum bazen yeniliyorum benden güclü ise ofansif yakın ise dengeli yapıyorum ve mbappe ortada defansif yonü fazla olanlarıda kanata koyup 433 cıkıyorum
eğer rakip gücsüz ise 442 cıkıp 1 adamı antrema cıkarıyorum
bugun 70m lik alanyaspor ile 1-1 berabere kalmışım 101 ve 97 forvet 1 gol atabilmiş neden boyle yardım edecek var mı lütfen gs ile hedefim 1 pozisyonum 8 -
@sirmehmetali Dostum peki oyuncuların konumları hakkında nasıl düşünmeliyim sordugum soruya tam cevap alamadım aslında defans yerınde kal falan var ya onları soruyorum
-
Rakibim 442B KGV Adam markajı ile oynuyor benim kadro değerim 10m fazla ben ise 4231 kgv oynuyorum yenip yenemiceğimden emin değilim ne yapmam lazım ?
-
Rakibim Genelde 4-4-2 B oynuyor. Bende genelde 4-4-2 A oynuyorum. Kadromuz bir tık daha üstünüm ben. İkimizde kampa girdik. şampiyonluğa oynayan bi takımım . 4-4-2 B veya 4-2-3-1 e karşı kesin galbiiyet alacak taktik verirmisiniz. Alırsam bu maçı şampiyonluğumu garantilerim. Hakem Kırmızı. aklımdaki düşünce 4-4-2 A veya 4-3-3 B siz ne dersiniz lütfen detaylıca yazın bu maç kırılma maçı olacak ligte. kadromuz eşit gibi bişi Deplasmandayım.
-
@emirhangns said in OSM Taktikleri:
Rakibim Genelde 4-4-2 B oynuyor. Bende genelde 4-4-2 A oynuyorum. Kadromuz bir tık daha üstünüm ben. İkimizde kampa girdik. şampiyonluğa oynayan bi takımım . 4-4-2 B veya 4-2-3-1 e karşı kesin galbiiyet alacak taktik verirmisiniz. Alırsam bu maçı şampiyonluğumu garantilerim. Hakem Kırmızı. aklımdaki düşünce 4-4-2 A veya 4-3-3 B siz ne dersiniz lütfen detaylıca yazın bu maç kırılma maçı olacak ligte. kadromuz eşit gibi bişi Deplasmandayım.@CnytAkn
-
@emirhangns Rakibin stadyumu kaç?
Senin kadronun form durumu bi tık daha iyi gibi sanki.
Kesin galibiyet asla diyemeyiz ama rakibin taktiklerini biraz daha açarsan bi şeyler yapmaya çalışırız.
Stil ne, ofsayt alan gibi detaylar -
@dkclcnr58 @CnytAkn hocam aynı koşullar fakat deplaamandayim rakip 4 3 3 kk oynuyor ne yapayım kadrom 60m falan daha iyi hakem turuncu.
-
@comfortablynumb1903 stadyumu 1 ofsayt yok alan savunması form durumu benım daha ıyı genelde 4-4-2 B kullanıyor ama bu ligin kırılma maçı ooldugu ıcın 4-3-3 B yapabilir stili ise kanatlardan ve ofsayt taktıgı yapıo ama kanatlar gibi duruo şu an
-
) merhaba arkadaşlar kadro böyle kadro değeri en yakın 512 milyon var en iyi kadro bende ama oyuncular fazla gol atmıyor asistte üretemiyor 433 kk oynuyorum ama bi sıkıntı var sanki milanda işlemiyor bi terslik var gibi var mı bi önerisi olan ?
-
@atillaturker kk taktiğini kullanıyor olabilirsin. paslı oyunu tercih edersen kadrona uyum sağlayabilir. kadronu güçlendirirken kaleciden forvete doğru bir güçlendirme yapmalısın. Başarılar...
-
@the-cain orta sahan forvete oranla zayıf olduğu için kk taktiği takımına uyum sağlamamış olabilir. orta sahanı güçlendirmen lazım. taktiğini 433b paslı oyuna getirirsen bu kadro ile başarılı olursun. ayrıca yorgun oyuncularını dinlendirmen lazım...
-
rakip ajax 433B oynuyor alan ve ofsayt taktiği var. Zwolleyim hangi taktiği önerirsiniz 5311 kontra iş yapar mı?
-
Rakip Villarreal. Kadro güç ortalaması 96. 4-4-2 kanatlardan oynuyor. Ben ise başakşehirim uefa liginde. Benim kadro güç ortalamam 82. Diziliş ve taktikler nasıl olmalı (Baskı vs. tamamiyle). Yarın maçım var
-
beyler yarın benden 300m düşük kadro değerine sahip takımla deplasmanda maçım var kamp basmış üstelik 433a paslı oynuyor ben 433b kanat oynuyorum rakibin en iyi 2 oyuncusu sakat ve oynayamayacak onun dışında takımının yarısı form durumları kırmızı ve ortalama oyuncu güçleri 85-87 arasında benim ise ilk 11im +95 güce sahip oyuncularım var ve form durumları full yeşil sizce kamp basmadan yenebilir miyim boşu boşuna kullanmak da istemiyorum çünkü