OSM Taktikleri
-
6-3-1 b taktiği için en iyi ayar nasıl olmalıdır
-
This post is deleted!
-
This post is deleted!
-
541 için bazı taktik modele merhaba?
-
This post is deleted!
-
yarın Tottenham ile maçım var kendi evimdeyim kadro değerim 510m Tottenham ise 350 m ama kadrom çok sağlam olmasına rağmen ilk 3 maçta bilgisayarlara karşı 7 gol atıp 2 gol yedim evertoon bile 10 - 0 taktiğm ise 4 3 3 b kk yarın Tottenham ile nasıl çıkabilirim ?
-
yarın Tottenham ile maçım var kendi evimdeyim kadro değerim 510m Tottenham ise 350 m ama kadrom çok sağlam olmasına rağmen ilk 3 maçta bilgisayarlara karşı 7 gol atıp 2 gol yedim evertoon bile 10 - 0 taktiğm ise 4 3 3 b kk yarın Tottenham ile nasıl çıkabilirim ?
-
Osm de kadro değerim 350m fazla tarafsız saha rakip 4 3 3 B kanatları kullan alan savunması ofsayt kapalı oynuyor kadrom her türlü dizilişe uygun nasıl bir taktikle çıkmalıyım? Şimdiden Teşekkürler..
-
4-4-2 a ya en uygun taktikler nedir? forvet orta sahayı destekle ,orta saha sabit ,defans sabit , kaleyi görünce vur oynuyorum.
-
rakibim 433b kk alan markajı ofsayt evet oynuyor arada 10m kadro değeri var benim evde oynanıyor nasıl oynamalıyım ?
-
******Arkadaşlar öncelikle herkese iyi oyunlar dilerim.
Asıl mevzumuz olan herkesin derdi bu oyunda taktiğe göre karşı taktik yapmaktır veyahut hedefi 15. lik olan bir takımla şampiyon olmak bunların taktikleri nelerdir oyun çok geniş kapsamlı çünkü benim öğrendiğim bildiğim bir kaç taktikler var
Para kasmakta zorluk çeken arkadaşlar için ise de önerimi paylaşmak isterim
Öncelikle kadronuzu olusturmaya yetecek ve yedek bırakacak sekilde oyuncu satıcaz ama bunları nasıl satıcaz ??her futbolcunun bir değeri vardır , bu değerlerin 2 katı ile satılması o oyuncuyu %100 satacaktır ve burdan kazandığımız parayı nasıl katlıyıcaz ??
tabikide transfer listesine girip ordan değerinin 2 katından az satılan oyuncuları alıp 2 katına satıcaz değerinin, ve 2M , 3M her oyuncudan kar etmiş olucaz bu size para kasma taktiğimdir.
oyunu çok iyi bilen arkadaslarımında bu konu altında detaylı bir şekilde mantık yoluyla taktiğe göre taktik anlayışını aktarmasını isterim
Saygılar...******
-
@gokmenbaba123 Merhaba oyuncuları 2.5 katına satabilirsiniz gücü 85 den daha düşükse kolay satılır. Düşük bütçeli takımlarda 451 kgv taktiği ile başlayıp daha sonra 433 kanat oyununa geçebilirsiniz.
-
4 4 2 a ve b arasındaki farklar nedir? bu diziliş için hangi taktikleri önerirsiniz?
-
@sir-alper-kahveci Ben B'yi tek defansif, A'yı iki defansif orta saham varsa oynatıyorum. Yani B bir tık daha ofansif geliyor bana.
442 ile paslı oyunu tercih ediyorum. Alan ve ofsayt kapalı. -
Öncelikle Selamun Aleykum bugün çok önemli bir maçım var kendi evimde oynanıyor maç rakibim 424B KK Alan markajı oynuyor arada kadro değeri yok benim oyuncularım karşıya çok daha yorgun nasıl karşısına çıkmalıyım ?
-
@aysecaniniz Aleyküm Selam, rakibin 424 oynuyorsa bol orta sahalı dizilişlerden birini kullanmanı öneririm.
-
@gokmenbaba123 Reis eyvallah taktik çok güzel. Bu taktiği 1 aydır ben de uyguluyorum ama transfer taktiği yalnızca bilenlerin özeli olsa hoş olmaz mı? Yani bu mesela oyunu etkileyecek bir durum. Oyuncuları yukarıya çıkaracak bir olgu. Onun için paylaşılmamasi daha güzel olurdu diye düşünüyorum.
Taktik olarak 4-3-3B oyna kanat oyuncularını kanada, forvet oyuncularını ileri uca yerleştir. Defansif özelliği daha iyi oyuncuyu ön libero Mevki ne koy. Hücum özelliği yüksek defans oyuncuları kanada, hücum özelliği minimum oyuncuları defansa yerleştir.
Kanatları kullan oyna, ofsayt olmasın, alan markaji yap. Herkes pozisyonunda oynasın kimseyi ileri çıkarma sadece forvet hattı orada oynasın. Rakamlara gelince 62-63-64 oyna yada 64-65-66 kolay gelsin. !Ama önemli olan rakibinin taktiği!
-
Bugün man utd ile maçım var onun sahasında kadrom 70 m felan fazla hemen hemen eşit rakip 4 3 3 a oynuyor ben de 4 2 3 1 oynamayı düşünüyorum sizce napayım?