OSM Taktikleri
-
Bu şekilde Liverpool da kadrom var henüz kaçlar başladı hangi taktik ile oynayabilirim -
@medu0046 said in OSM Taktikleri:
Bu şekilde Liverpool da kadrom var henüz Maçlar başlamadı hangi taktik ile oynayabilirim çizgi taktikleri felan ? -
Arkadaşlar bugün Valencia ile maçım var ben Celta Vigo'yum deplasmandayım sahası 2 Valencia'nın kadro olarak benim değerim 420m onunki 320m. Ben biraz daha üstünüm her mevkide. Sizce normal 4-3-3 ofansif taktikle mi cikmaliyim yoksa 5-3-1-1 kontra atak veya 4-5-1 kaleyi görünce vur gibi taktiklerle mi cikmaliyim? Rakip cok yüksek ihtimal 4-3-3B KK çıkacak adam markajı yapmış bir de. Hakem mavi Agresif yapmış. Onemli bi mac benim icin
-
Bu kadro ile ne oynayabilirim ikinci haftadayım Kadro değerim 450 m -
6-3-1 b taktiği için en iyi ayar nasıl olmalıdır
-
This post is deleted!
-
This post is deleted!
-
541 için bazı taktik modele merhaba?
-
This post is deleted!
-
yarın Tottenham ile maçım var kendi evimdeyim kadro değerim 510m Tottenham ise 350 m ama kadrom çok sağlam olmasına rağmen ilk 3 maçta bilgisayarlara karşı 7 gol atıp 2 gol yedim evertoon bile 10 - 0 taktiğm ise 4 3 3 b kk yarın Tottenham ile nasıl çıkabilirim ?
-
yarın Tottenham ile maçım var kendi evimdeyim kadro değerim 510m Tottenham ise 350 m ama kadrom çok sağlam olmasına rağmen ilk 3 maçta bilgisayarlara karşı 7 gol atıp 2 gol yedim evertoon bile 10 - 0 taktiğm ise 4 3 3 b kk yarın Tottenham ile nasıl çıkabilirim ?
-
Osm de kadro değerim 350m fazla tarafsız saha rakip 4 3 3 B kanatları kullan alan savunması ofsayt kapalı oynuyor kadrom her türlü dizilişe uygun nasıl bir taktikle çıkmalıyım? Şimdiden Teşekkürler..
-
4-4-2 a ya en uygun taktikler nedir? forvet orta sahayı destekle ,orta saha sabit ,defans sabit , kaleyi görünce vur oynuyorum.
-
rakibim 433b kk alan markajı ofsayt evet oynuyor arada 10m kadro değeri var benim evde oynanıyor nasıl oynamalıyım ?
-
******Arkadaşlar öncelikle herkese iyi oyunlar dilerim.
Asıl mevzumuz olan herkesin derdi bu oyunda taktiğe göre karşı taktik yapmaktır veyahut hedefi 15. lik olan bir takımla şampiyon olmak bunların taktikleri nelerdir oyun çok geniş kapsamlı çünkü benim öğrendiğim bildiğim bir kaç taktikler var
Para kasmakta zorluk çeken arkadaşlar için ise de önerimi paylaşmak isterim
Öncelikle kadronuzu olusturmaya yetecek ve yedek bırakacak sekilde oyuncu satıcaz ama bunları nasıl satıcaz ??her futbolcunun bir değeri vardır , bu değerlerin 2 katı ile satılması o oyuncuyu %100 satacaktır ve burdan kazandığımız parayı nasıl katlıyıcaz ??
tabikide transfer listesine girip ordan değerinin 2 katından az satılan oyuncuları alıp 2 katına satıcaz değerinin, ve 2M , 3M her oyuncudan kar etmiş olucaz bu size para kasma taktiğimdir.
oyunu çok iyi bilen arkadaslarımında bu konu altında detaylı bir şekilde mantık yoluyla taktiğe göre taktik anlayışını aktarmasını isterim
Saygılar...******
-
@gokmenbaba123 Merhaba oyuncuları 2.5 katına satabilirsiniz gücü 85 den daha düşükse kolay satılır. Düşük bütçeli takımlarda 451 kgv taktiği ile başlayıp daha sonra 433 kanat oyununa geçebilirsiniz.
-
4 4 2 a ve b arasındaki farklar nedir? bu diziliş için hangi taktikleri önerirsiniz?
-
@sir-alper-kahveci Ben B'yi tek defansif, A'yı iki defansif orta saham varsa oynatıyorum. Yani B bir tık daha ofansif geliyor bana.
442 ile paslı oyunu tercih ediyorum. Alan ve ofsayt kapalı.