OSM Taktikleri
-
Öncelikle Selamun Aleykum bugün çok önemli bir maçım var kendi evimde oynanıyor maç rakibim 424B KK Alan markajı oynuyor arada kadro değeri yok benim oyuncularım karşıya çok daha yorgun nasıl karşısına çıkmalıyım ?
-
@aysecaniniz Aleyküm Selam, rakibin 424 oynuyorsa bol orta sahalı dizilişlerden birini kullanmanı öneririm.
-
@gokmenbaba123 Reis eyvallah taktik çok güzel. Bu taktiği 1 aydır ben de uyguluyorum ama transfer taktiği yalnızca bilenlerin özeli olsa hoş olmaz mı? Yani bu mesela oyunu etkileyecek bir durum. Oyuncuları yukarıya çıkaracak bir olgu. Onun için paylaşılmamasi daha güzel olurdu diye düşünüyorum.
Taktik olarak 4-3-3B oyna kanat oyuncularını kanada, forvet oyuncularını ileri uca yerleştir. Defansif özelliği daha iyi oyuncuyu ön libero Mevki ne koy. Hücum özelliği yüksek defans oyuncuları kanada, hücum özelliği minimum oyuncuları defansa yerleştir.
Kanatları kullan oyna, ofsayt olmasın, alan markaji yap. Herkes pozisyonunda oynasın kimseyi ileri çıkarma sadece forvet hattı orada oynasın. Rakamlara gelince 62-63-64 oyna yada 64-65-66 kolay gelsin. !Ama önemli olan rakibinin taktiği!
-
Bugün man utd ile maçım var onun sahasında kadrom 70 m felan fazla hemen hemen eşit rakip 4 3 3 a oynuyor ben de 4 2 3 1 oynamayı düşünüyorum sizce napayım?
-
Merhabalar forumda yeniyim yardımcı olursanız sevinirim düşük bütçeli hedef 9 olan takım aldım. Şimdilik 3 forvet 5 orta saha 5 defans var kadro değerim daha yüksek diğer takımlara göre ama halen bir taktik oturtamadım. yardımcı olursanız sevinirim.
-
@kabakulakgoksel eğer kadro değerin rakiplerinden yüksekse 4 3 3 dizilişinde kanatları kullan olan bir taktik denemelisin.
-
@çaçauskas henüz tam olarak gelişmedi de taktikleri ne yapmamı önerirsiz. cevabın için teşekkür ederim.
-
This post is deleted!
-
rakibim arsenal 4-4-2 a kanatları kullan alan markajı ofsayt tuzağı şeklinde oynuyor ve antrenman kampı basmış takımın ondan daha iyi fakat taktiğime güvenemiyorum önereceğiniz taktik var mı maçı en kötü berabere bitirir dediğiniz
-
Cümleten hayırlı akşamlar. 4-3-3 B taktiğinde en başarılı olunan sayı değerleri sizce ne civarlardaydı?
-
Civarlarında olmalı?
-
433A dizilişinde orta saha pozisyonuna 3 hücumcu oyuncu mu koymamız daha yararlı olur yoksa göbeğe 1 hücumcu kanatlara 2 defansif oyuncu mu? Yani kısacası bu dizilişte en çok verim alabileceğimiz oyuncu stili ne olmalıdır?