OSM Taktikleri
-
@YYYounes Bi kere kesinlikle adam markajı ile oyna. 433-B kanatları kullan ofsaytı kapalı tut mücadele normal kalsın "Sadece hücum - forveti destekle - bekler ileri geri" tam saha baskı stil ofansif ve son olarak tempo yüksek hızda pas. İnşallah kazanırsın kardeşim. Ki bir aksilik olmadığı taktir de kazanırsın. Maç sonucunu bana özelden yazarsan sevinirim
-
@cassano90 442 a kk yı detaylı yazar mısın çizgi taktikleriyle vs
-
@Guerlain1903 ofansif gücü en yüksek olanları kanatlara koy yani. 68lik adamı kanata koyma
-
@YYYounes dostum ligde kaçıncı sıradasın? 5 haftada 2 gol atmışsın bende Real Madrid olsa her maç 4-5 atardım taktiğine bir göz at bence
-
@babuşthekıro 5 haftada 2 gol attım demek istemedi, 5 hafta boyunca maçlarda 2 golü geçemedim demek istedi sanırsam. Total değil maç başı olması lazım
-
@babuşthekıro bi kere adam da real madrid yok adam ronaldoyu juventusa transfer etmiş
neyse sohbet mekanına çevirmeyeyim ben en iyisi
-
@cassano90 öyle daha kötü. La Liga'da barça, atletico, sevilla villarreal falan var. İtalyada Juventus ligi kontrol eder.
-
@babuşthekıro Milan, Inter, Napoli, Roma, Fiorentina, Lazio
Bunlar önemsiz takım zaten dimi
-
Roma, Fiorentina, Lazio falan hedefi 5-6.lık olan takımlar. Napoli var bir tek Juventus'a rakip o da yetersiz. İtalya İspanyadan çok daha basit
-
@babuşthekıro milan ve inter ? Villereal kasaba Takımı sayıyorsun iyi diyorsun ama Avrupa şampiyonlukları bulunan milan inter ve diğer takımlarını saymıyorsun Bence İtalya daha çekişmeli bir lig, İspanya'da öyle tabiki ama büyük bir Madrid - Barça hegomanyası var. Bu konu için oyuncu takım önerilerine gidelim konuşuruz
-
Belki bunu 5.defa yazıyorum ama 4-3-3 B karşı taktik arkadaşlar ?
-
Merhaba @Vedi-Kerem
Karşı taktik ne olarak yoktur. İç Saha - Dış Saha etkeni, Kadro Değerleri stadyum seviyesi herşey önemlidir. Ama örnek olarak iç sahada oynuyorsanız rakibiniz 433B oynuyorsa kadronuz daha iyi veya eşitse sizde 433A veya B ile KK oynayabilirsiniz. Deplasman da ise daha iyi kadroysa yine bu şekilde kullanabilirsiniz ama risk almak istemiyorum derseniz 451KGV sağlamdır.
-
@mrtgll33 karşı taktik derken demek istediğim aslında 4-3-3 B genelde kanattan oynanıyor ve bı şekılde bloke etmem gerekli.. Kupa Final maçındayım, deplasmanda oynuyorum. kadro değerim ortalama 85 karşımdakinin ise maksimum 75. Fakat dostluk maçlarında 4-2-3-1 kgv yaptığımda eziliyorum. Özel Antreman ile lig maçında rakibimi yendim fakat dediğim gibi normal olunca sıkıntı doğuruyor. Son dönemlerde gerçekten 4-3-3b taktiği çok ezici üstün bir şekilde gidiyor, sadece diğer kullanıcılarında ne yaptığını merak ederek sordum. Bu arada cevabınız için teşekkür ederim...
-
@Vedi-Kerem Rica ederim, final için 451KGV önerebilirim.