OSM Taktikleri
-
@pandora-18 451 kgv çıkabilirsin değerler 45 60 arası olabilir mevkiler sabit
-
@i̇iayda Teşekkür ederim deneyeceğim.
-
5-3-2 , 6-3-1 ve 5-3-1-1 gibi defansif kontra cıkan takımlara karsı nasıl bir taktikle çıkmayı öneriyorsunuz adminlere sorum.
Taktik oyun tarzı değerler olarak bilgilendirebilir misiniz?
-
anlayamadım tam olarak
-
@eren-erulutekin Senin için dememiştim.
Rakip kadro ve senin kadro durumun hakem saha koşulları nedir?
-
@eren-erulutekin rakibin taktiği hangisi 631 mi 532 mi ?
-
5-3-2A olacak
-
@eren-erulutekin kadronun üstün olduğunu söyledin 433 a kanatları kullan cıkabilirsin, mevkiler sabit olsun.
-
Beyler kadro değerim 430m 2 gün üst üste 515mve 700m luk takımlarla karşılaşacağım ikiside 4-3-3 oynuyor (biri A biri B) . Mutlaka ikisinide yenmem gerekiyor. 515 milyonluk takım ile evimde 700 milyonluk takım ile deplasmanda karşılaşacağım. Mübarek ramazanda bi yardımcı olur musunuz
-
20 yaşında 107 overall formu yeni sarıya düşmüş orta saha maçta oynar mı? Çok önemli maç, oynarsa etkisi çok mu az olur? Sizce oynatmalı mıyım adminlere...
O oynamazsa yerine 95overall adam oynicak -
@eren-erulutekin Oynayabilirsiniz 1 seferlik
-
433 Paslı oyuna karşı ne önerirsiniz.
Orta saha hariç diğer mevkilerde üstünüm -
@comfortablynumb1903 Ortasahan zayıf ise ona nazaran ortasahayı az tutmalısın 433 kanat yapıp forvetin ortasahayı destekleyebilir.ortasahanda forveti.
-
4-3-3A paslı oyuna karşı ne oynayabilirim. Benim tüm mevkiler çok az farkla daha iyi. Değerleri söylerseniz memnun olurum️
-
@f-s-m-0-13 hocam normalde 433b oynarım ama eğlence olsun diye 343b kanatları kullan yapıcam nasıl olur sizce?
-
tebrikler
@comfortablynumb1903 442 b pas yapmanı tavsiye ederim.