OSM Taktikleri
-
@eren-erulutekin Etkilemiyor gazeteciler yazar siz ona bakmayın
-
@eren-erulutekin hava durumu( günlük gazete) maç oynandıktan sonra çıkmıyor mu? etkilese bile nasıl önceden öğreneceksiniz ki?
-
@CnytAkn Yabancı forumda 4-5-1 KGV için değerlere 55-55-85 yazmıssınız ve baya övgü almıssınız güncel değerler için geçerli midir? rakip 900m değerinde ben 800m değerindeyim maç kendi evimde hakem turuncu. Büyük ihitmal 4-3-3a veya B oynayacak.
-
@eren-erulutekin 451 de şuan için 40-60 arası sayılar öneririm
-
@eren-erulutekin mevkıler sabit olabilir evindesin, defansı yüksekleri koyman iyi olur evet .
-
http://i.hizliresim.com/VD6L7V.png
Bu bir hata mıdır yoksa söylenen olaydan mı kaynaklanıyor son cümleleri -
@saitsait60 Güncellemeler ve detaylandırmalar ile birlikte böyle yeni şeyler görebiliyoruz. Ben hiç rastlamadım, güzel latife olmuş. Gazete yazarı arkadaşımız eğlence katmaya çalışmış ve bence başarılı da olmuş..
-
4-2-4 taktiğinin karşı taktiği (ona karşı başarılı olabileceğin) taktik nedir acaba? @CnytAkn
-
Arkadaşlar rakibim 343 kk oynuyor kadro farkı yok denecek kadar az deplasmandayım ama saha avantajı yok hangi taktikle oynamalıyım çizgi taktikleri pres oranı falan
-
@eren-erulutekin sadece ortasaha defansa yardım edebilir diğerleri sabit kalsın
-
kadro değerinde 2.yim 433a kk kullanıyorum ama her maçı mı yeniliyorum sebebi nedir sizce ? baskı stil tempo sayılarında mı bi hata yapıyorum yoksa sadece şanssızlık mı ?
-
@mudanyalıı Hakem e dikkat etmelisin uzmanları iyi seçmelisin yorgun oyuncu ve moralsiz oyuncu oynatmamalı sürekli rotasyon yapmalısın bunları yapıyorsan sebebi şansızlıktır, birde mevkileri sabit tutmanı öneririm.
-
@cnytakn dediklerinin aynısını yapıyorum ama değişen bir şey olmadı baskı still tempo hakkında taktik verebilir misin ?
-
@mudanyalıı 50-70 arası uygundur
-
İyi günler , Rakibim 4-4-2 A Kaleyi görünce vur Alan markajlı oynuyor maç benim evimde ve kadrom hafiften ondan daha güçlü 4 2 3 1 cıkmayı düşünüyorum işe yararmı
-
İyi akşamlar rakibim 433b kanatları kullan oynuyor benim kadrom daha iyi maç onun evinde nasıl bir taktikle çıkmalıyım ayrıntı verirmisiniz ?
-
Kendimden güçlü bir rakibe karşı 4-5-1 KGV ile çıkarken 69-21-50 değerleri iyi midir?
-
@saitsait60 50-50-50 yapıp forveti orta sahaya gönderirsen bu taktikten verim alabilirsin.