OSM Taktikleri
-
@drmathis Hakemin sertliği, pozisyonlara çabuk kart gösterip göstermeyeceğini belirler. Sert bir hakem kolay kart gösterirken, yumuşak bir hakem elini kolay kolay cebine götürmez. Eğer hakem yumuşaksa agresif veya aşırı agresif çıkabilirsin fakat, hakem sertse aşırı agresif çıktığında eksik kalma olasılığın çok yüksektir, agresif çıkarsan da yine risk vardır.
-
benden güçlü kadrosu olan 442b paslı ofans oynayan takıma evimde nasıl çıkmalıyım bir de 433a kanatları kullanan benden güçlü takıma deplasmanda arkadaş ligi önümdeki 2 maç arkadaşlarlada
-
@gökhan-katli 451kgv orta defansa yardım diğerleri yerinde defansif deneyebilirsin
-
@CnytAkn 5-3-1-1'e karşı 4-4-2b paslı.Değerler ve mevkiler ne olmalı
-
@eren-erulutekin mevki sabit sayı vermek yanlış olur senin bulman daha iyi
-
@sirmehmetali bilgilendirdiğin için sağol
-
Günlük gazetede çıkan hava durumu taktikleri etkilyior mu? Mesela yağmurlu bir günde paslı oynamak yerine kanatları kullan yapmak daha mı mantıklıdır bilgilendirebilir misiniz acaba?
-
@eren-erulutekin Etkilemiyor gazeteciler yazar siz ona bakmayın
-
@eren-erulutekin hava durumu( günlük gazete) maç oynandıktan sonra çıkmıyor mu? etkilese bile nasıl önceden öğreneceksiniz ki?
-
@CnytAkn Yabancı forumda 4-5-1 KGV için değerlere 55-55-85 yazmıssınız ve baya övgü almıssınız güncel değerler için geçerli midir? rakip 900m değerinde ben 800m değerindeyim maç kendi evimde hakem turuncu. Büyük ihitmal 4-3-3a veya B oynayacak.
-
@eren-erulutekin 451 de şuan için 40-60 arası sayılar öneririm
-
@eren-erulutekin mevkıler sabit olabilir evindesin, defansı yüksekleri koyman iyi olur evet .
-
http://i.hizliresim.com/VD6L7V.png
Bu bir hata mıdır yoksa söylenen olaydan mı kaynaklanıyor son cümleleri -
@saitsait60 Güncellemeler ve detaylandırmalar ile birlikte böyle yeni şeyler görebiliyoruz. Ben hiç rastlamadım, güzel latife olmuş. Gazete yazarı arkadaşımız eğlence katmaya çalışmış ve bence başarılı da olmuş..
-
4-2-4 taktiğinin karşı taktiği (ona karşı başarılı olabileceğin) taktik nedir acaba? @CnytAkn
-
Arkadaşlar rakibim 343 kk oynuyor kadro farkı yok denecek kadar az deplasmandayım ama saha avantajı yok hangi taktikle oynamalıyım çizgi taktikleri pres oranı falan