OSM Taktikleri
-
@cassano90 442 a kk yı detaylı yazar mısın çizgi taktikleriyle vs
-
@Guerlain1903 ofansif gücü en yüksek olanları kanatlara koy yani. 68lik adamı kanata koyma
-
@YYYounes dostum ligde kaçıncı sıradasın? 5 haftada 2 gol atmışsın bende Real Madrid olsa her maç 4-5 atardım taktiğine bir göz at bence
-
@babuşthekıro 5 haftada 2 gol attım demek istemedi, 5 hafta boyunca maçlarda 2 golü geçemedim demek istedi sanırsam. Total değil maç başı olması lazım
-
@babuşthekıro bi kere adam da real madrid yok adam ronaldoyu juventusa transfer etmiş
neyse sohbet mekanına çevirmeyeyim ben en iyisi
-
@cassano90 öyle daha kötü. La Liga'da barça, atletico, sevilla villarreal falan var. İtalyada Juventus ligi kontrol eder.
-
@babuşthekıro Milan, Inter, Napoli, Roma, Fiorentina, Lazio
Bunlar önemsiz takım zaten dimi
-
Roma, Fiorentina, Lazio falan hedefi 5-6.lık olan takımlar. Napoli var bir tek Juventus'a rakip o da yetersiz. İtalya İspanyadan çok daha basit
-
@babuşthekıro milan ve inter ? Villereal kasaba Takımı sayıyorsun iyi diyorsun ama Avrupa şampiyonlukları bulunan milan inter ve diğer takımlarını saymıyorsun Bence İtalya daha çekişmeli bir lig, İspanya'da öyle tabiki ama büyük bir Madrid - Barça hegomanyası var. Bu konu için oyuncu takım önerilerine gidelim konuşuruz
-
Belki bunu 5.defa yazıyorum ama 4-3-3 B karşı taktik arkadaşlar ?
-
Merhaba @Vedi-Kerem
Karşı taktik ne olarak yoktur. İç Saha - Dış Saha etkeni, Kadro Değerleri stadyum seviyesi herşey önemlidir. Ama örnek olarak iç sahada oynuyorsanız rakibiniz 433B oynuyorsa kadronuz daha iyi veya eşitse sizde 433A veya B ile KK oynayabilirsiniz. Deplasman da ise daha iyi kadroysa yine bu şekilde kullanabilirsiniz ama risk almak istemiyorum derseniz 451KGV sağlamdır.
-
@mrtgll33 karşı taktik derken demek istediğim aslında 4-3-3 B genelde kanattan oynanıyor ve bı şekılde bloke etmem gerekli.. Kupa Final maçındayım, deplasmanda oynuyorum. kadro değerim ortalama 85 karşımdakinin ise maksimum 75. Fakat dostluk maçlarında 4-2-3-1 kgv yaptığımda eziliyorum. Özel Antreman ile lig maçında rakibimi yendim fakat dediğim gibi normal olunca sıkıntı doğuruyor. Son dönemlerde gerçekten 4-3-3b taktiği çok ezici üstün bir şekilde gidiyor, sadece diğer kullanıcılarında ne yaptığını merak ederek sordum. Bu arada cevabınız için teşekkür ederim...
-
@Vedi-Kerem Rica ederim, final için 451KGV önerebilirim.
-
@Vedi-Kerem Kadron iyiyse aynı taktikle çık değilse 5-4-1 veya 4-5-1 işini görür