OSM Taktikleri
-
Rakibim 4-3-3 A Pas Oyunu oynuyor. Ortalama oyuncu gücünde 5M kadar daha iyi kadroya sahibim kupa maçı hangi diziliş ile çıkmamı önerirsiniz.
-
4231 ve 451 taktiklerinde pas oyunu uyum gösteriyor mu acaba?
-
@eren-erulutekin ben kullanıyorum 79 bst ile fakat kendine denk ve zayıf takımlara karşı yarıyor
-
4-4-2 A İçin en ideal taktik nedir rakibin senden güçsüz ise
-
@maniactexas 433B oyna kardeşim
-
4-4-2a antisi demiyorum kardeşim 4-4-2a için en uygun taktik diyorum
-
@maniactexas kk ile oynuyorum arasıra, mevkiiler sabit defans bekleri ileri baski tempo 60 80 arası still 40 60 arası süpriz sonuclar alıyordum 3 5 farkla
-
Oyunda 13. haftada 60milyona adam satışı var mıdır? ben en fazla 40m gördüm şu an ligin bu bölümünde
-
@eren-erulutekin bu tamamen şans işi, şu an elimde yaklaşık 80m para var.
-
rakibim 5-3-1-1 kontra atak + alan savunması + ofsayt evet ile oynuyor. maç onun sahasında ve %2 saha etkisi var. kadro olarak olarak çok olmasa da ondan üstün bir takımım var. takım ortalaması 97-98, rakibin ise 93-94 civarı. hangi taktik ile çıkmalıyım sahaya...
-
Birden fazla hesap yasak mı
-
@yesilogluu-69 yasak tabiki
-
@femeks hocam üstteki taktik ricama bir şeyler yazma şansın var mı.?
-
@yesilogluu-69 diğer hesaplarına bir daha girmeyeceğin takdir de bir sorun olmaz
@süper-yiğido28 bence 451 ya da 4231 kgv oynamalısın
-
@mehmet-reşat-nayır hocam diğerleri sildim ancak forumda hala gözüküyorlar onları nasıl forumdan silerim
-
@yesilogluu-69 şikayet olduysa olabilir ama detaylı bilgileri stafflar biliyordur...
-
@süper-yiğido28 defansif oynamak istersen 451 kgv, atak oynamak istersen 442a paslı oyun tercih edebilirsin