OSM Taktikleri
-
@femeks hocam üstteki taktik ricama bir şeyler yazma şansın var mı.?
-
@yesilogluu-69 diğer hesaplarına bir daha girmeyeceğin takdir de bir sorun olmaz
@süper-yiğido28 bence 451 ya da 4231 kgv oynamalısın
-
@mehmet-reşat-nayır hocam diğerleri sildim ancak forumda hala gözüküyorlar onları nasıl forumdan silerim
-
@yesilogluu-69 şikayet olduysa olabilir ama detaylı bilgileri stafflar biliyordur...
-
@süper-yiğido28 defansif oynamak istersen 451 kgv, atak oynamak istersen 442a paslı oyun tercih edebilirsin
-
@yesilogluu-69 Kalabilirler.Girmediğiniz takdirde bir sorun teşkil etmez.
-
@yesilogluu-69 2 hafta önce başka hesapla yazıp diğer hesapları kapattım birşey olur mu diyordunuz? Şimdi yine aynı şeyi diyorsunuz ve forumda yazdıklarınızın kalmasında sakınca yok bir daha diğer hesaplara girmediğiniz sürece...
-
@cnytakn hocam buraya ilk defa bu konu hakkında soru yazdım daha önceden yazmadım diğer kalan hesapları sildim bu kaldı ancak forumda eski hesaplar kayıtlı olarak gözüküyor onları silemiyorum onun için sordum hatırlarsanız oyun içinden mesaj olarak bugün attım size
-
@yesilogluu-69 Forum da olanlar kalabilir sorun değil ceza almazsınız.
-
@yesilogluu-69 Iyi forumlar dilerim.
-
Arkadaşalr Diyelim Benim İlk 11'im rakibimden İyi 4-3-3 İçin Ayrıntılı Taktik Verirmisiniz Ev Sahibi Ve Deplasmanıda Göze Alarak Ve Diyelim Benim İlk'11im rakibimden kötü ise ayrıntılı taktik verirmisniz Ev sahibi Ve Deplasmanda oynayacağımızıda Göze Alarak Yani Toplamda 4 Taktik Eder
-
@bekirsezgings Rakibe göre değişir, her rakip ve her maç , hakem koşullar moraller bunlar belirleyici etkenler, belli bir taktik amatörce olur. Burda daha önce verilmiş cevaplardan istediğiniz cevabı alamazsanız kadronuz ve maç hakkındaki diğer bilgileri atın yardımcı olan biri çıkar
-
@yesilogluu-69 arkadaş şu oyunu adam gibi oynuyorsanız oynayın 10 tane hesap açınca ne oluyor benim ligde var 3-4 hesap kullanıyor hala kullanıyor
-
@FATİH-SULTAN-MEHMED-93 konu kapanmış. bence konu başlığının çizgisini geçmeye lüzum yok.
@BekirSezginGS rakibe göre değişir. @CnytAkn beye katılıyorum.
-
Beyler Bugün çok önemli bir maçım var.Ben Marsilya yım rakip Lyon deplasmandayım Onun takımı 250 m benimki 550 m o 4-3-3 b paslaşarak kullanıyo Antreman basmış ben de basmak istemiyorum çünkü 50 coins istiyo.Oyuncuları bazıları sarı onun ben ise liderim hepsi yeşil napabilirim deplasmanda antreman basmış bide Acil yardım edin önemli çünkü yenilirsem liderlik gidicek
-
@simionealihan33 451 kaleyi görünce vur etkili olabilir kullanırsan. Ama kamp işi dengeleri çok bozuyor
-
@simionealihan33 4-3-3A Alan markjı ofsayt kapalı 69-65-59 kanatları kullan mevkiler sabit mücaedel hakeme göre yap kamp yapmasan bile %70 yenersin ama kamp yaparsan %95 yenersin