OSM Taktikleri
-
Rakibin zayıf yönüne göre taktik nasıl yapılıyor anlamadım gitti anlatır mısınız
-
Beyler merhaba. Ekip savaşındayız. Takımım konyaspor. Genel olarak ilk 11'im 70'liklerden kurulu. 2 tane 80'lik defansım var. Bi tane de 80'lık ortasaham var. Hangi taktigi kullanmam uygun olur? Kadro degerim 75
-
@besırarslan 4231 451 olabilir
-
@sosyokrat 4 5 1 yaramadı denedim. 4 2 3 1 kaleyi gorunce vur mu? Kgv'yse cizgi taktikleri nasıl
-
@besırarslan sabit bir taktikle başarılı olamazsınız. Rakibiniz, saha durumu, hakem, kadro yapınız vs vs bir çok etken var.
-
@besırarslan 442 b pas 451 kgv şeklinde gidebilirsin mevkiler sabit olsun sayıları dengeli tut
-
Merhaba arkadaşlar, Sayıları isteyen arkadaşlar bunu kendinizin deneyerek en doğru şekilde bulmanız daha doğrudur,kimse size kendi taktiğini birebir vermez eğer öyle birşey olursa kendi yoluna taş koyar taktiği çözülür ve rakiplerinin eline koz verir bunun yerine size verilen taktikleri kendiniz geliştirip daha iyi sonuçlar almaya bakmalısınız tabiiki yardım konusunda taktik istenebilir ama bu direk sayıların verilmesi hem yanlış hemde kendinize haksızlık olur.
Hepiniz iyi menajerlersiniz unutmayın!
-
Ekip savaşındayız. Ben konyasporum rakip sivas. Benim kadro degerim 90, sivasın 75. 4-5-1 kgv alan savunması ofsayt kapalı çıkmış. Maça son 2 saat. Ne çıkmalıyım? 442b pas 70 60 70 dusunuyorum
-
@sosyokrat abi ben karşı takımın zayıf yönüne taktik kurmayı anlamadım gitti anlatmam mümkün mü bende mi problem var
-
Konyaspor güçsüz bi takım oldugu için kontra atak cikmayi dusunuyorum. Kontra atak taktiği verir misiniz? Değerleri de yazsanız iyi olur beyler
-
Rakip 4-3-3 A Kanatlardan oynuyor. Rakibin kadro değeri 355m ortalama oyuncu gücü 19m. Benim kadromun değeri 174m ortalama oyuncu gücü 11m . Deplasmana gidiyorum. Nasıl bir diziliş,stil,çizgi taktikleri ile sahaya çıkmalıyım ?
-
çizgi taktikleri ve oranları nasıl yapmalıyım
-
Rakibim 800m bense 400m onun sahasında maç sahası seviye 2. 4 4 2b paslı oyun oynuyor kampa gidicez ikimizde. Kadrom her taktiğe uygundur sizce 4 2 3 1 kgv 40-60 arası mi oynatmalıyım ?
@CnytAkn -
@cihan-morinho 451 kgv 40 -59 arası oynatabilirsin defansif oyun 39 u geçmemeni öneririm.
-
arkadaşlar ben Celta de Vigoyum Kadro değerim 400m Kupada yarı finalim Atletico Madrid ile 500m kadro değeri var 433a paslı oyun adam adama ofsayt tuzağı yok mevkiler sabit öle oynuyor adamın oyun chatinden taktiğini aldım ama sayılar değişir dedi ben ne yapayım sizce daha önce onu 442b ile 3-1 yendim ama sizce ne yapayım diziliş çizgi taktiği stil markaj ofsayt tuzağı sayıları söylermisiniz ?
-
@tulon-umut-eryurtlu 451 kgv