OSM Taktikleri
-
çizgi taktikleri ve oranları nasıl yapmalıyım
-
Rakibim 800m bense 400m onun sahasında maç sahası seviye 2. 4 4 2b paslı oyun oynuyor kampa gidicez ikimizde. Kadrom her taktiğe uygundur sizce 4 2 3 1 kgv 40-60 arası mi oynatmalıyım ?
@CnytAkn -
@cihan-morinho 451 kgv 40 -59 arası oynatabilirsin defansif oyun 39 u geçmemeni öneririm.
-
arkadaşlar ben Celta de Vigoyum Kadro değerim 400m Kupada yarı finalim Atletico Madrid ile 500m kadro değeri var 433a paslı oyun adam adama ofsayt tuzağı yok mevkiler sabit öle oynuyor adamın oyun chatinden taktiğini aldım ama sayılar değişir dedi ben ne yapayım sizce daha önce onu 442b ile 3-1 yendim ama sizce ne yapayım diziliş çizgi taktiği stil markaj ofsayt tuzağı sayıları söylermisiniz ?
-
@tulon-umut-eryurtlu 451 kgv
-
@tulon-umut-eryurtlu baskı ile tempo 59u geçmesin stil de 39u geçmesin
-
Herkese selam iyi oyunlar arkadaşlar.Şampiyonlar liginde Galatasarayım ve bugün Barcelonayla kendi evimde maçım var.Rakibi casusladım taktiği 433 a kanatları kullan normal stilinde adam adama markajı ve ofsayt tuzağı hayır uyguluyor.Benim aklımdaki taktik 433 b ama rakip Barcelona olunca ve kadrodaki oyuncu güçleri anlamında Barcelona favori olduğu için kararsızım bu taktikle çıkma konusunda.Stadyumda ev sahibi avantajı seviye 1 nerdeyse 2 olacak bu ev sahibi avantajına güvenip 433 b mi çıkmalıyım yoksa daha farklı bir taktik bana galibiyeti getirebilirmi?Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
-
@ugur-agrcn 4231 kgv uygulayabilirsin
-
arkadaş küçük takımları yenmek için taktik verirmisiniz{433 ve 442) bugün kendimden 250m kadro değeri büyük olan trabzonla 631a ile 1-1 kaldım bu arada hesabım yeni ne zaman egemenlik kasmaya başlayım hesabım yeni bakabilirsiniz altta yazıyor.
-
Kaleyi görünce vur tarzinda 4231,451,541 taktiklerini defansif sayi araliklarinda deneyebilirsin