OSM Taktikleri
-
4-2-3-1
Kanatları Kullan
Bekler İleri(diğer pozisyonlar sabit)
Adam Markajı
Ofsayt tuzağı yok
Mücadele normalGalatasaray ile bu taktiği kullanıyorum,nadiren de olsa sıkıntılar oluyor ama şimdilik iyi gidiyorum
-
@cumhuriyet1907 oha 4231 kanatlar iyi iş yapıyomu ben de bjk var ben 442b kontra yapıyom sezon bitti 1. oldum
-
Bugün 5-2-3 B taktiği uygulayacağım da acaba sizce oyun stili, çizgi taktikleri falan nasıl olmalı? Uzun Top oynamıştım bu taktikle daha önceden ancak geliştirilebilir seçenekler var demişti spiker
-
@erhanyilmaz61-0 usta ben 4 3 3 a oynuyorum hucumcu takım yaratmış oluyorum o taktikle ama atanın ve tutanin iyi olması şart orta sahaya en son ağırlık ver kaleci ve 90lık forvet al 4 3 3 a kanatlar yap uzun top gol getirmiyor pek bence
-
@35710fenerebiberon yok ben de 4-3-3 oynuyorum normalde ama bugün şampiyonluk maçı deplasmandayım. rakip benden güçsüz ancak saha seviyesi 3 o yüzden biraz daha defansif oynamayı tercih edicem bugün. bakalım ne olacak
-
@erhanyilmaz61-0 usta puan dahi yetiyosa paslasarak oyna yap 4 5 1 göm gitsin derim
-
@35710fenerebiberon antrenman bastığı için ben de bastım mecbur. 1-0 frikik golü ile kazandım ancak istatistiklerde geriyim. neyse ne artık, geçip liderlik koltuğuna oturdum. mutluyum
-
Re: OSM Taktikleri arkadaşlar oyuna yeni başladım oyunu yeni keşfettim ve oyun güzele benziyor ve yakın zaman içinde bu şuan yazdığın 'forumu' buldum size bir sorum olucak sizce küçük takımlara karşı benden zayıf olan takımlara hangi dizilişi hangi taktiği uygulamalıyım birde benden güçlü takımlarınkide verebilirmisiniz tüm sayılarına kadar oyuna başlamadan önce biraz baktım şampiyonluk taktiği diye bişey yok oyuna yeni başladım verenle teşekkürler.