OSM Taktikleri
-
Benden 60mn fazla kadro değeri olan tottenham 4 3 3 a kk oynuyor bende liverpoolum 4 3 3 b paslı oyunla yener miyim
-
@dkclcnr58 said in OSM Taktikleri:
Benden 60mn fazla kadro değeri olan tottenham 4 3 3 a kk oynuyor bende liverpoolum 4 3 3 b paslı oyunla yener miyim
@femeks -
Benden 60mn fazla kadro değeri olan tottenham 4 3 3 a kk oynuyor bende liverpoolum ne oynamalıyım
-
@dkclcnr58 Merhaba; Lütfen flood (ardı ardına mesaj) yapmayın. Bunun yerine sorunuza cevap verilmesini bekleyin. Forum Kuralları kısmından forum kurallarına göz atabilirsiniz. İyi forumlar.
-
@sistematikci 1 gündür cevap gelmiyor çünkü
-
@dkclcnr58 said in OSM Taktikleri:
@sistematikci 1 gündür cevap gelmiyor çünkü
Bu durumun belirli bir süre sınırı yoktur. Cevap gelmiyor diye ardı ardına mesaj atmamalısınız.
Müsait olan ve sorunuz hakkında fikri olan bir menajerin cevap vermesini beklemelisiniz ki nitekim biraz önce bir cevap gelmiş.
Lütfen forum kurallarına riayet ederek devam edelim. -
@sosyokrat evde
-
-
Benim kadro değerim 1.026 rakibimin kadro değeri 800 ve maç benim sahamda ve sahada kazanma oranım yüzde 6 ve bende rakibimde antreman kampına gitti sonuç olarak 1-2 yenildim nasıl kadro değerim herşeyim daha iyi olduğu halde yenilebilirim 40 günüm boşa gitti sebebi ne olabilir ve ligin en çok gol atan ve en az gol yiyen 3. Takımıyım ve oyuncularımın hiçbiri yorgun değil??
-
@kadir-batuhan-kırtay merhabalar,
Antrenman kampına gitmesi baştan başa yeterlidir zaten. %25 daha fazla verimli oluyor futbolcular. Biraz şansı yaver gitmiştir. -
@saidkayaa bende gitmiştim kampa üstelik %6 kazanma olasılığım vardı sahayı ful yaptığım için bu pyun o yüzden çok saçma boka sardı iyice
-
@femeks Selamun aleyküm hayırlı geceler abi rakip 5 3 1 1 kontra atak adam adama ve ofsayt taktiği hayır olarak çıkıyor karşıma deplasmanda oynayacam 4 3 3 Kanatları Kullan ve Alan markajı ile başa çıkılır mı acaba onun kadro değeri 127 milyon benim ki 112 milyon