OSM Taktikleri
-
@cnytakn Usta merhabalar osmde yeniyimde burda ortasaha veya diğer mevkiler için ayrım varmı? Mesela 80 hücumluk veya defanslık birisini sol veya sağ kanatta oynatsam sıkıntı çıkarmı? Teşekkürler...
-
@kkmehmet38 her oyuncu kendi mevkisinde verimli olur
-
4-3-3 b kanatları kullan ile güçlü bir rakible bir maçım hangi taktikle çıksam onu durdururu
m -
@playboy-cowboy durdururmusun bilemem ama 451 kaleyi görünce vur öneririm
-
Kornerleri kime kullandırmalıyım ? Defanstaki hücumu en az olana mı ?
-
@serdargndgn Hücum bekine gücü yüksek ise örn. Daniel Alves tarzı, yada ortasaha ort. özelliği iyin olan bir futbolcuna.
-
@serdargndgn Defansın ofans gücü en yüksek olan yada orta sahanın en güçlü olanını kullanmalısın
-
Merhaba Arkadaşlar Rakibim Alanyaspor kazanmam lazım Casus Yolladım Taktikleri:
Diziliş-4 4 2 A
Stil-Paslı Oyun
Mücadele:Çok Agresif
Markaj:Adam Markajı
Ofsayt Tuzağı:VarHangi Taktiği Önerirsiniz Şimdiden Teşekkürler Umarım Doğru yere yazmışımdır.
-
Kanatları kullan taktiğine karşı hangi anti taktiği kullanabilirim ?
-
@serdargndgn 451 kaleyi görünce vur
-
Merhaba arkadaşlar osmde biraz acemiyim
Galatasarayım kadro değeri 152 m 2. Haftdayız
En güçlü benim adamların değeri yüksek
Diğer arkadaşlar genelde 442 b ve 4231 taktiğini kullanıyorlar bunlara karşı taktik olarak ne uygulamam gerekir.
433 mü 442 mi daha iyi olur?
Teşekkürler -
Merhaba Arkadaşlar Bugun Fenerbahçeye karşı maçım var kendisinin kadro değeri 118 milyon Benim 96 milyon rizesporum
4-5-1 oynatıyor sizce karşı taktik olarak ne oynatmalıyım ? -
İlk şampiyonluğumu aldım kupada ise kılpayı doubleyi kaçırdım. Ligde acayip çekişmeliydi. Juventusun kadro değeri €750m benimki €240m
-
@kkmehmet38 ekibime davetlisin ekip ismi: RAMPOSTRIA
-
@ygzsokaratar Ekip Alım başlığına yazmalısın
-
İkinci şampiyonluğum hayırlı olsun.
-
@kkmehmet38 burada taktiklerini paylaşmalısın oyun hakkında takım bölümünde yada başarılar böülümünde bireysel başarılarını paylaşabilirsin.
-
@serdargndgn said in OSM Taktikleri:
Kanatları kullan taktiğine karşı hangi anti taktiği kullanabilirim ?
451 kaleyi görünce vur
-
Ya abilerim rakibin zayıf yönüne göre çizgi taktikleri nasıl ayarlayacaz bir türlü anlamadım ikincisi adam adam yoksa alan mı ofsayt taktiği de açık mi kapalı mi