OSM Taktikleri
-
Bu çizgi taktikleri denilen şey nasıl işliyor? Mesela forvet oyuncularıma ortasahayı destekle desem hücum yaparken zorlanır mı takım? Oyunda çok yönlü oyuncu diye birşey var aslında bu Sahte Dokuz dediğimiz rol, ben bunu mesela 3-4-3 A dizilişinde kullanmak istiyorum bu oyunda verim alınabilir mi acaba hiç deneyen oldu mu? Sıkıldım sürekli 4-3-3, 4-2-3-1 gibi dizilişlerle çıkmaktan, oyunun zevki olmuyor böyle biraz farklı şeyler denemek istiyorum. Mesela 5-3-2 dizilişinde kanatları kullan diyip bekleri ileri göndersem verim alabilir miyim? Şimdi hiç bilmeden maçlarda deneyip boş yere puan kaybı yaşamak istemiyorum
-
@jurgennklopp_09 ben farklı olarak 3-5-2 pas oyunundan fazlasıyla verim aldım
-
Merhaba. Türkiye liginde Galatasaray takımındayım ve şu anda 442m değeri var. Asıl sorum Göztepe menejerinin kadro değeri 209m ve ligde 2 maç sırasında karşılaşıyorsanız berabere kaldık daha kötü olanı ise ikisindede antreman kampı bastığım halde berabere kaldım. İlk maçta o da antreman kampı bastı ikincide basmadı ama yinede berabere kaldık. Lütfen taktik verin nasıl yenebilirim. Kupa temizliği yenersem, büyük olasılık ile o da yenecek. Kısacası nasıl bir taktik yapmalıyım
-
@namıdiğeryesil maç oynanmadı ise eğer 4-3-3B Kanatları Kullan Sadece Hücum - Defansı Destekle - Geride Kal - Alan Markajı - Hayır - Agresif(Daha çok hakeme bağlı) - 62-65-59 taktiğini deneyebilirsin
-
4-3-3te çizgi taktikleri nasıl olmalı Ve 4-5-1 oynarken çizgi taktikleri ve baskı stil tempo nasıl olmalı ben 4-5-1 oynarken forvet sadece hücum orta saha defansa yardım et defans geride kal yapıyorum baskı 50 stil 30 tempo 40 oynuyorum bu aralar hep berabere kalıyorum yardımcı olursanız sevinirim
-
rakibim 4-4-2 A Kanatları Kullan Alan Savunması oynuyor kadro değerim ondan 100 m daha iyi ancak onun sahasında maç ve stadyum seviyesi 3 hangi taktikle oynayayım 5 saat var maça yardımcı olur musunuz?
-
@namıdiğeryesil oynandı mı durum nedir
-
-
Informo un cambio de último momento debido a problemas de un manager del grupo
M5 @Doman7 va por @dario-el-vicio
El capitán de RH ya está al tanto y aceptamos la sanción
-
@doman7 said in OSM Taktikleri:
Informo un cambio de último momento debido a problemas de un manager del grupo
M5 @Doman7 va por @dario-el-vicio
El capitán de RH ya está al tanto y aceptamos la sanción
@doman7 Burası Türkçe forumdur. Lütfen iletilerinizi yalnızca Türkçe yazınız.
-
Merhaba üçlü savunmada kanat beklerinin görevlerini nasıl ayarlayacağım? Şimdi orta saha olarak gözüküyorlar, defans taktiklerinden bekler ileri geri dersem orta sahadaki kanat beklerine uygulanır mı?
-
@sosyokrat Merhaba yarın juventus ile maçım var kadro değeri 553M Oyuncu gücü 24.1M Benim kadro değerim 496M Oyuncu gücüm 21.6M Rakip 3-4-3 Kk Oynuyor Alan Markajı Ve Ofsayt Açık Maç Benim evimde saham 1 4-3-3A Mı 4-2-3-1 Mi Oynamamı Önerirsiniz
-
Herkese merhaba. Oyunda uzun top taktiği en iyi hangi dizilişle uyum sağlar ve tempo, mentalite vs nasıl olmalıdır? Zorlu maçlarda kullanılabilir mi?
-
@extreme154 5-2-3 ve 4-2-4 dizilişlerinde uygundur ama tavsiye etmem 4-2-4 dizilişi çok güçlü olduğunda Ve orta sahan yoksa kullanılabilir ama çok riskli rakipten güçsüzsen ve orta sahan azsa 5-2-3 kullanılabilir 4-2-4 için rakipten bariz güçlüysen 65-75-75 ama çok fark yoksa 65-65-65 yapılabilir 5-2-3 te ise 30-30-40 idealdir Ama Kesinlikse Bu Stil Dizilişlere Tavsiye Etmem