OSM Taktikleri
-
-
@mrtgll33 tamam abi denicem saol
-
@mrtgll33 peki abi yüksek hızda paslaşma mı olsun yoksa tek pas futbol mu
-
@Bilocan-Bingul kardeşim mert abi bana taktiklerde genelde 55-60 arası öneriyor haberin olsun. Bence de yüksek hızda paslaşma
-
Bazen bir şeyler oluyor gücü düşük oyuncular yükseklerden daha iyi oynuyor. 91 - 90 - 77x2 - 74'lük forvetler varken 74'lük olan sırf 2 77i'likten fazla gol + ikisinin toplamından fazla asist yaptı. 26 gol 8 asistle bitirdi ligi.
-
@babuşthekıro ya da n!doye oyunda bile kazma
-
@babuşthekıro saol kardeşim 2-0 kazandım
-
@mrtgll33 Tamam anladım. Ek olarak oyuncuları geliştirirken 1 tanesine mi yükleneyim yoksa her gün 1 tane basarak 3 4 kişiyi mi geliştireyim?
Birde oyuncu satarken düşük paraları sona fülleyip koyuyorum alırlar diye doğru mu sence?
Simdiden Sağol cevap icin admin bey -
Eşit güçlerde iki takım biri 433 b kk oynuyor ne çıkılmalı karşısına
-
@AtillaTurker 2,5 katından satman en yararlısı yani doğru yapıyorsun Bi oyuncuya yüklenme, o oyuncu yoruldu mu kart yedimi napıcaksın ? Herkes Sabri ama bi tane messi var gibi olacak takım herkese eşit geliştirme
-
@Guerlain1903 Aynı taktik ile karşılık ?
-
@Bilocan-Bingul tebrikler :clap_tone1:
-
@Guerlain1903 4-3-3B kk kullan sende şans işi biraz da. evindeyse maç yenersin deplasmandaysa o yener. ilk 11 değerlerin yüksekse deplasmanda da yenersin
-
-
@esaret333 Hem en tecrübeli olsun, hemde gücü en yüksek oyuncun kaptan olsun...Forvet, kale, defans olması etki etmeyecektir...Reel de de genelde en tecrübeli arkadaşlardan birilerine kaptanlık verilir. Örneğin; Fb kalecisi Volkan gibi...Gs oyuncusu Sneijder gibi...
-
@GS_METECAN tecrübeli derken yaş bakımından mı
-
@esaret333 Evet yaş bakımından.
-
@GS_METECAN kaleci seçince daha az gol yer miyim mesela ?
-
@esaret333 Zannetmiyorum...Kaptan yaptığın oyuncu forvetse daha fazla gol atar diyemeyiz.Kaleciyse daha az gol yer diyemeyiz...
-
@GS_METECAN Sağ olasın ilgilendiğin için çok teşekkür ederim kardeşim