OSM Taktikleri
-
433 a paslı oynuyor kadro değerleri hemen hemen aynı nasıl oynamalıyım
-
@Danqer Evinizdeyseniz 433 kanatları kullan mevkiler sabit yapabilirsiniz. Deplasmanda risk almak istemiyorsanız 451 kaleyi görünce vur orta saha defansa yardımcı ol şeklinde yapabilirsiniz.
-
@Danqer evdeyseniz 442 olur dengeli sayılarla. Herkes sabit. Doğru oyuncu pozisyonları ve doğru görevlerle 442 denk taktiği en iyi dengeli oynanabilecek taktiktir. Forvetler güçlüyse paslı, kanatlar güçlüyse kanat oyunu, merkeze koyulan mfler güçlüyse kaleyi görünce vur.
Deplasmandaysa 451 ya da 4231 denk oynamak daha mantıklı. Çünkü deplasman maçı ve biraz daha garantici oynamak lazım. Herkes sabit. Sayılar gene dengeli. Oyun stili için üstte dediğimin aynısı yine paslı oyun kgv falan. Bol şans
-
@Bahadır-K 442 paslı oyun oynadım 3-0 kazandım. Diğer arkadaşlara da teşekkür ederim bu arada
-
Merhaba Rakibim 4-5-1 Kgv Oynuyor ve Kadro Değeri benden daha yüksek. İlk 11ide çok kaliteli. Maç Benim Evimde Nasıl Puan Çıkarabilirim? 4-5-1'in antisi nedir kısaca?
-
@Bahadır-K 4-5-1 Oynamayı düşünüyorum Tempo ayarlarını nasıl yapayım?
-
@hustundel 433 en guzel
-
@avtos-777 çok klişe. Kadro farkı atamadığın adama 433 çıkarsan adamın taktik bilgisi iyiyse haşat olursun sana diyeyim. Benim arkadaş slavia prague takımını aldı hani son 16ya kalmalı sonra yenilince elenmeli olan. Şu an yarı final oynuyor. Sadece 451 kullandı bana sorup. Çoğu rakibi de 433 oynuyordu.
-
Beyler selamun aleyküm hedefi 15. olan bir takımı aldım başlamasına 3 gün var nasıl bir taktikle oynamalıyım ? Kolay gelsin.
-
@Danqer transfer önem derecesi bana göre:
Kaleci> forvet > defans > orta saha
Yani şuanki bütçenle alabileceğin en iyi kaleciyi al ve kaleni sağlama almaya bak önce. Sonra aldığın kaleci hariç yaşlı kalecilerini tam fiyattan sat. Genç kaleci kalsın gelişir takımda ilerde oynar.
Kaleciler 2ye düşünce ( bir tane aldığın iyi kaleci bir de genç kaleci) sağlam forvet almaya bak 1 tane. 1 tane güzel forvet alınca 451, 4231, 541 ya da 631'i defansif oynarsın ilk maçlarda.
Bu şekilde güzel kaleci ve güzel forvetle ne kadro farkı yersen ye iyi ayarlanmış defansif taktikle sürprizler yapabilirsin. Daima 4 oyuncu satışta olsun tam fiyattan. 4 forvet, 6 orta saha, 6 defans, 2 kaleci kalana sat. Bu formata gelince yine 4 kişi satışta olsun, satılanın pozisyonunu güçlendir böyle böyle ilerle ilerde hedefi 1 olan takımdan bile güçlü kadro kurabilirsin. (tabi online durumuyla ilgili biraz da)
-
@Bahadır-K teşekkür ederim hocam peki oyun içi taktikleri olarak ne önerirsin pozisyonlar taktikler ?
-
@Danqer hep aynı şeyleri yazıyorum ama yazayım gene özet.
451i evde 40-30-75, orta saha defansa yardım diğerleri sabit oynuyorum. Merkez 3lü orta sahanın hücumu iyiyse kgv, forvet daha iyiyse kontra yapıyorum.
451i deplasmanda 59-35-35 gene aynı diğerleri.
5311, 532de 30-30-75 oynuyorum diğerleri aynı. 541a da kontra olarak olur. 541byi 451 gibi de oynayabilirsin
631 pek tercih etmiyorum. 451de orta saha defansa gelirse 631 gibi defans yapıyorsun zaten. İlla da oynayacaksan gene kontra olur 532 gibi
Markaj konusunda hâlâ deneme yapmaktayım henüz çözemedim o yüzden hep alan markajı öneriyorum şimdilik
-
@Bahadır-K teşekkür ederim hocam
-
Merhabalar bugün çok önemli bir maçım var rakip 433 b kk oynuyor onun sahasında sahası 2 yıldız ve kadro değeri beden 150 m civarı daha fazla.mutlaka puan almam gereken bir mac kazansam çok iyi olur.ben 5 3 2 kontra 30 30 75 değerler var is yapar mi mevkiler nasıl olmalı sizce şimdiden teşekkürler.
-
@Bahadır-K 433 a kontra atak
Orta saha defansa yardım nasıl olur ? -
@ArseneWenger-14 532, 5311 kullanabilirsiniz ideal sayılar evet. 1 forvetiniz defansifse 5311de onu forvet arkası oynatabilirsiniz. Alan markajından şaşmayın. hakeme göre risk alın. Bu risk sonrası kart görmezseniz istatistik olarak iyi oynama şansınız mevcut.