OSM Taktikleri
-
@Bahadır-K peki ben ne oynayayım a mı be mi ve paslı mı kanatlardan mı
-
Ayrıca baskı stil vs bunların değerleri kaç olmalı sence
-
Benim takımım rakibe göre bir tık üstün. Rakip 4-2-3-1 kgv oynuyor. Buna karşılık taktiğim ne olmalıdır? ( Baskı,stil, paslaşma değerleri de dahil söylerseniz sevinirim) ( Kazanmaya oynuyorum beraberliğe değil )
-
@RequıreD iyi ayarlanmış 4231e karşı istatistikte öne geçmek oldukça zordur. 4231 kullanın orta sahada bir tık öndeyim dediğiniz farkı top mücadelesi farkında kullanmak için, bu bir seçenek. Başka bir seçenek de 3lü defans kullanıp topu ileriye taşıma konusunda kalabalık bir avantaj elde etmek çünkü rakipte tek forvet var. Sayıları denk kullanın ne olur ne olmaz. Ben de bugün 4231 çıktım ve yenildim ama istatistikleri görseniz oha dersiniz: 4e 15 şut, 28e 72 topla oynama öndeyim ve 2-0 kaybettim. İyi ayarlanmış 4231e karşı böyle şanslı olmadan yenmeniz çok zor
-
rakibim benden iyi 4 yıldız oyuncusu var. 4-3-3b kanatları kullan alan markajı oynuyor. bende ise 1 yıldız oyuncu var önerilerinizi bekliyorum.
-
@ybelhandaies rakip iyiyse defansif oynayın. 451 iyidir. Kaleyi görünce vura uygundur. Evde düşük dengeli baskı, defansif stil, yüksek hızda paslaşma olabilir. Deplasmanda yüksek dengeli baskı, defansif stil, yavaş oyun kur olabilir. Ben de genelde böyle oynuyorum gerideysem. Orta sahayı defansa gönderebilirsiniz 901 gibi iş görür. Ya da forveti orta sahaya gönderip orta sahayı sabit bırakırsınız bu 460 gibi iş görür. Birinde daha sağlam bir defans gücüyle oynarsınız diğerinde orta sahada atakları kesmeye yönelik oynarsınız seçim sizin
-
arkadaşlar juventusum kadro değerim 500 küsür ve evimde fiorentina ile maç yapıcam onun değeri 900 küsür. genelde 4-4-2 B çıkıyorum forvetler kane ronaldo dybala olduğu için. sizce yarın nasıl çıkmalıyım rakip ya 4-4-2 A yada 4-3-3 B veya çıkacak
-
@shoppiee4 451, 4231. Forvet orta sahaya destek, diğerleri sabit. Tüm sayılar dengeli. Kaleyi görünce vur. Alan markajı, ofsayt yok.
500m demişsin evdesin. Rakip 900 küsur. Ya defansif basacaksın ya da bu dediğim tarzda denk. Direkt defansif önermememin sebebi evde olman.
Defansif için de yine bu dizilişlerde çizgi taktiği olarak orta saha defansa gelecek, diğerleri sabit. Baskı dengeli, stil ve tempo defansif olacak. Karar senin.
-
Arkadaşlar Arsenal takımım, 4-4-2 ye tam müsait kadrom var fakat as orta saham cezalı, yani 3 düzgpn orta saham var karşıdaki takım 100m değer altımda, antremana gitti, 433b ofsayt hayır kanatları kullan alan markajı taktiği ile oynuyor. Nasıl bi karşı taktik önerirsiniz? Tempo vs.de söylerseniz iyi olur.
-
This post is deleted!
-
Herkese merhabalar. Oyunda herhangi bir oyuncunuz sakatlandı diyelim. Bu oyuncuyu doktorun iyileştirmesini istediğimizde doktor bizden 14 saat istiyor. Doktor bu 14 saat içerisinde yani tek seferde oyuncuyu sadece bir hafta mı iyileştirebiliyor yoksa yine dediğim gibi tek seferde iki haftalık iyileştirme şansı var mı?
-
@RequıreD Evet var, şans meselesi. Doktorun yanında maç günü simule edildiği zamanda oyuncu 1 hafta iyleşir.
-
)
Arkadaşlar kadrom bu şekilde, 3 maçta 1 galibiyet 2 mağlubiyet, üçüde benden düşük takımlardı galibiyetim de %32 topla oynamayla aldım çok kötüydüm. Nedenini anlayamıyorum taktiğim ilk 2 maç 4-4-2A kanatları kullan alan markajı ofsayt yok 60-70 arası herşey,3.maç arkadaşın üstte önerdiği 4-2-3- kgv, oynadım
Bana adam akıllı genel olarak kullanabilceğim diziliş taktik önerirmisiniz?
-
Merhabalar,
Rakip takım Manchester City, 433 B, kanatları kullan, alan savunması, ofsayt tuzağı hayır, agresif oynuyor.
Ben ise Arsenal ile oynuyorum.
Kadro değeri olarak 540M benim 676M City sizce nasıl oynamam gerekiyor?
Daha önce 442 B, alan savunması, kaleyi görünce vur oynadım 2-2 berabere kaldım.
Şimdi sizce ne yapmam gerekiyor kupa maçı yenmem gerekiyor. -
@TalhaÖkte analizi iyi yapmanız lazım. Oyuncu pozisyonlarını doğru yerleştirmeniz lazım.
Özet olarak kriterim şu:
rakibe 2 kat kadro farkı atılmışsa o maça ofansif çıkılır.
Rakibe 2 kat kadro farkı atılamamış ama buna yakın bir farkla öndeysek dengeli
Rakip bize 2 kat kadro farkı atmışsa macera aramaya gerek yok defansif çıkıyoruz.Oyuncu pozisyonlarını tekrar tekrar yazmayacağım hem çok yazdım hem video linkimi verdim üste çıkarsanız bulursunuz