OSM Taktikleri
-
This post is deleted!
-
Herkese merhabalar. Oyunda herhangi bir oyuncunuz sakatlandı diyelim. Bu oyuncuyu doktorun iyileştirmesini istediğimizde doktor bizden 14 saat istiyor. Doktor bu 14 saat içerisinde yani tek seferde oyuncuyu sadece bir hafta mı iyileştirebiliyor yoksa yine dediğim gibi tek seferde iki haftalık iyileştirme şansı var mı?
-
@RequıreD Evet var, şans meselesi. Doktorun yanında maç günü simule edildiği zamanda oyuncu 1 hafta iyleşir.
-
)
Arkadaşlar kadrom bu şekilde, 3 maçta 1 galibiyet 2 mağlubiyet, üçüde benden düşük takımlardı galibiyetim de %32 topla oynamayla aldım çok kötüydüm. Nedenini anlayamıyorum taktiğim ilk 2 maç 4-4-2A kanatları kullan alan markajı ofsayt yok 60-70 arası herşey,3.maç arkadaşın üstte önerdiği 4-2-3- kgv, oynadım
Bana adam akıllı genel olarak kullanabilceğim diziliş taktik önerirmisiniz?
-
Merhabalar,
Rakip takım Manchester City, 433 B, kanatları kullan, alan savunması, ofsayt tuzağı hayır, agresif oynuyor.
Ben ise Arsenal ile oynuyorum.
Kadro değeri olarak 540M benim 676M City sizce nasıl oynamam gerekiyor?
Daha önce 442 B, alan savunması, kaleyi görünce vur oynadım 2-2 berabere kaldım.
Şimdi sizce ne yapmam gerekiyor kupa maçı yenmem gerekiyor. -
@TalhaÖkte analizi iyi yapmanız lazım. Oyuncu pozisyonlarını doğru yerleştirmeniz lazım.
Özet olarak kriterim şu:
rakibe 2 kat kadro farkı atılmışsa o maça ofansif çıkılır.
Rakibe 2 kat kadro farkı atılamamış ama buna yakın bir farkla öndeysek dengeli
Rakip bize 2 kat kadro farkı atmışsa macera aramaya gerek yok defansif çıkıyoruz.Oyuncu pozisyonlarını tekrar tekrar yazmayacağım hem çok yazdım hem video linkimi verdim üste çıkarsanız bulursunuz
-
@doganaykarax 451, 4231 denk oyun öneririm. Herkes sabit. Forvet orta sahayı destekle olabilir. Sayılar dengeli.
-
This post is deleted!
-
Arkadaşlar merhaba, çok ama çok kritik bir maça çıkıyorum. Karşı takım yani ligin lideri 34 puan ben ise 30 puanla 3. cüyüm. 4-3-3b kanat taktiği ile oynuyor her zaman bu pek değişmedi. Fakat tabi değiştiredebilir. Şuan gizli antrenman kampı olduğu için kadrosunu göremiyorum. Kadro değeri benim iki katım öyle söyleyeyim. Nasıl bir taktik ile çıkmalıyım? 4-5-1 defansif kgv yada başka bir defansif taktik önerir misiniz? Biraz detaylı bilgiler verirseniz sevinirim çünkü dediğim gibi çok kritik maç.(Not: Hakem mavi bar'da ve ben deplasmanda olacağım)
-
-
@Bahadır-K İki kat fark yiyen benim. Norwich benim o Newcastle. O yüzden baya kritik duruyor maç.
-
@RequıreD hm yanlış anlamışım o zaman. Defansif oynamanız lazım. 451 kgv, 5311 532 kontra önerebilirim.
Kgv örneğim: dengeli baskı, defansif stil, yavaş oyun kur tempo.
Kontra örneğim: geride karşıla baskı, defansif stil, yüksek hızda paslaşma tempo.
Umarım yetişmişimdir kötü zamanlama olmuş sizin için. Bu aralar yoğunum fazla bakamıyorum bir de telefon bazen girmiyor işte o zaman da bakamıyorum.
-
@Bahadır-K hayır tabiki de sorun değil cevaplamanız yeter benim için. 4-5-1 defansif kgv oynadım. Ortasahanın kanatlarına defansif özelliği olanları yerleştirmeye çalıştım. Tam saha baskı (80), defansif (30) ve Tek pas (80) rakamlarında oynadım. Forvet ve defans kendi mevkisinde orta saha ise defansı desteklesin dedim. Alan savunmasını tercih edip agresif oynadım. Sonuç olarak deplasmanda benim iki katım olan adama karşı 0-1 kazandım
-
Takımım arsenal karşımdaki liverpool 30m az değeri var, 4-5-1 kgv alan savunması ofsayt yok taktiği oynuyor antremanda basmadı. Ne önerirsiniz? Antreman basmayı düşünüyorum.
-
@TalhaÖkte ben rakip kamp bassa bile kampa kampla karşılık vermem genelde. Kamp basmak bana göre taktiklerine güvenmeyen korkak adamların coin basıp çıkar yol aramalarıdır. Şuana kadar bana 100 kere kamp basıldıysa iddia ediyorum 80-90ında ben kamp basmadım defansif oyunuma güvendim ve o maçların da büyük bir çoğunluğunda yenilmedim. Ayrıca denk takımlar anladığım kadarıyla, neden hemen kamp basmayı düşündünüz ki? Şüpheniz varsa 442 değil 451i denk oynayın
-
Selamun aleyküm. Hollanda 3. ligten takım aldık takımlarımız hemen hemen aynı arkadaşlarla. Nasıl bir taktik ile maçlara çıkmalıyım. Teşekkürler
-