OSM Taktikleri
-
@Bahadır-K teşekkür ederim yardimindan dolayi
-
Tekrardan merhabalar. Rakip 4-3-3 a paslı oyun oynuyor. Maç onun evinde Ben dün de dediğim gibi Norwich'im. Takımımda 3 cezalı oyuncu var. Hepsi defans bölgemde. Sizce 4-5-1 mi çıkmalıyım yoksa 3-4-3 mü ?
-
İyi günler ben Galatasarayım karşımdaki City, 150 M değer üstümde maç benim sahamda 433a kanatları kullan alan markajı ofsayt tuzağı yok taktikleri ile oynuyor, hakem en sinirli halinde ve eleme maçı çok önemli. Nasıl bir karşı taktikle çıkmam gerek? Tek forvetim var.
-
@Bahadır-K O zaman 4-5-1 kgv oynuyorum. Stil baskı vs bunların değerini 70-45-40 diye belirledim. Alan savunması, Çizgi taktiği de herkes yerli yerinde. Sence nasıl?
-
@RequıreD baskı fazla gelebilir onu da dengeliye çekin bence. 50-59 arası olabilir.
@TalhaÖkte 433e karşı 451le kapanıp iyi defans sergileyebilirsiniz. Kırmızı hakeme normal oynayın. Orta saha defansa gelsin diğerleri sabit. Baskı stil tempo 30-40 arası falan ayarlarsınız. -
@Bahadır-K Kgv mi oynıyım?
-
Hem 4-5-1'in hem de 4-3-3'ün aynı karşı taktiği var mıdır ?
-
Forvet kanat oyuncusunun defans özelliği nekadar yüksek olursa okadar iyi kanatta oynatmak için doğru mu ?
Benim anlamadığım bir nokta var
1- örnek oyuncu) hücum 80- defans 10
2- örnek oyuncu) hücum 70- defans 30
Şimdi forvet kanat,a hücumu yüksek oyuncuyumu alırsınız defansı yüksek oyuncuyu mu ? -
@RequıreD gerçek hayatta da bildiğim kadarıyla şöyle: Önce 442 çıkmış. Sonra 442ye karşı 433 geliştirilmiş, 4lü defansın beklerine baskı yapmak için. 433e karşı 451 bulunmuş, orta sahadaki az adam gücüne karşı kalabalıklık.
Oyunda da 433e karşı 451i iyi ayarlarsanız üstün oynama ihtimaliniz var kadro farkı ne olursa olsun. Ama güçlü olan ekibin attığı şutları gol olma ihtimali tabi ki daha çoktur.
451e karşı da 3lü defanslı sistemler geliştirilmiş sanırım oyunda da bu işliyor. 343, 352, 3322 oynadığım zaman 451e karşı daha üstün oynuyorum genelde. Ama tabi iyi ayarlanması lazım.
@Gülami-Barbaros-Salgın doğru pozisyonlardan asla taviz vermeyin. Kanat forvete koyacağınız oyuncunun forveti düşük olsa bile oynasın. 15-25 arası defansa sahip forvet oyuncuları kanat forvet diye biliyorum. Seçmeniz zorsa arada benim yaptığım gibi yapın; ort yani ortalama değeri daha yüksek olanları kenarlara koyun. Genellikle zaten kanat forvetlerin de ortalaması merkez forvetten iyi olur.
-
@Bahadır-K teşekkür ederim çok sağ ol
-
Merhaba rakibim 4-4-2 b paslı normal alan markajlı ofsaytsız oynuyor kadrolarımız neredeyse eşit. Onun evindeyiz ama stadyumu seviye 0 kazanmak için nasıl bir taktikle oynamalıyım
-
@Bahadır-K
Şimdi sen olsan kanata hangi oyuncuyu koyarsın ?
1.play oyuncu) hücum 80- defans 15
2.play oyuncu) hücum 70- defans 25
Yazdığınız yazıdan pek birşey anlamadım,da
o yüzden soruyorum
Şuan bana sadece
1.oyuncuyu veya 2. Oyuncu koyardim kanata demeniz yeterli. -
@Gülami-Barbaros-Salgın 2. oyuncu ortalaması 47
- oyuncu ortalaması da 47 galiba.
Bu durumda defansı daha fazla olanı kanata koyardım. Yani 2. oyuncu diyorum ben.
@Kratoschaos kadrolar eşit olabilir ama deplasman maçına güven olmaz. Hakeme göre risk alacaksanız 442 denk oyun olur. Risk almak istemiyorum kart çıkmasın derseniz 4231i denk oynamayı öneririm.
-
Ben galatasarayım karşımda Juventus var kadro değeleri 200 e 400 m, 433a kantları kullan alan markajı ofsayt var oynuyor, 4-5-1 yapıp kanatlara defansif orta saha koymak iş görür mü? Yada ne önerirsiniz?
-
433 A paslı oyun ofsayt tuzağı hayır adam markajı kadro değeri rakibin 606 m benimde kadro değerim 518 m maç kendi evimde nasıl bir taktik uygulamam gerekiyor yüzdeleri ne yapmalıyım 451 dengeli oyun gider mi?
-
Pardon 442 B miş yanlış görmüşüm
-
Merhaba ben 21GalataSarayli21 hesabımı nara0759@gmail.com a baglamak istiyorum yardimci olurmusunuz veya baglayabilirmisin
-
@Hasalite Merhaba, çoklu hesap kullanmak kurallara aykırıdır. Kullanmak istediğiniz hesap haricindeki hesapları silip kullanıcı adınızla beraber sorununuzu tr.support@onlinesoccermanager.com adresine mail atmalısınız.
Maillere yoğunluğa bağlı olarak ortalama 72 saat içerisinde bakılmaktadır. Bu süre zarfında sabırlı olunuz.
Sorularınızı Destek bölümünde başlık açarak sorabilirsiniz burası taktiklerin konuşulduğu bölüm.