OSM Taktikleri
-
@RequıreD hm yanlış anlamışım o zaman. Defansif oynamanız lazım. 451 kgv, 5311 532 kontra önerebilirim.
Kgv örneğim: dengeli baskı, defansif stil, yavaş oyun kur tempo.
Kontra örneğim: geride karşıla baskı, defansif stil, yüksek hızda paslaşma tempo.
Umarım yetişmişimdir kötü zamanlama olmuş sizin için. Bu aralar yoğunum fazla bakamıyorum bir de telefon bazen girmiyor işte o zaman da bakamıyorum.
-
@Bahadır-K hayır tabiki de sorun değil cevaplamanız yeter benim için. 4-5-1 defansif kgv oynadım. Ortasahanın kanatlarına defansif özelliği olanları yerleştirmeye çalıştım. Tam saha baskı (80), defansif (30) ve Tek pas (80) rakamlarında oynadım. Forvet ve defans kendi mevkisinde orta saha ise defansı desteklesin dedim. Alan savunmasını tercih edip agresif oynadım. Sonuç olarak deplasmanda benim iki katım olan adama karşı 0-1 kazandım
-
Takımım arsenal karşımdaki liverpool 30m az değeri var, 4-5-1 kgv alan savunması ofsayt yok taktiği oynuyor antremanda basmadı. Ne önerirsiniz? Antreman basmayı düşünüyorum.
-
@TalhaÖkte ben rakip kamp bassa bile kampa kampla karşılık vermem genelde. Kamp basmak bana göre taktiklerine güvenmeyen korkak adamların coin basıp çıkar yol aramalarıdır. Şuana kadar bana 100 kere kamp basıldıysa iddia ediyorum 80-90ında ben kamp basmadım defansif oyunuma güvendim ve o maçların da büyük bir çoğunluğunda yenilmedim. Ayrıca denk takımlar anladığım kadarıyla, neden hemen kamp basmayı düşündünüz ki? Şüpheniz varsa 442 değil 451i denk oynayın
-
Selamun aleyküm. Hollanda 3. ligten takım aldık takımlarımız hemen hemen aynı arkadaşlarla. Nasıl bir taktik ile maçlara çıkmalıyım. Teşekkürler
-
-
@Bahadır-K kgv mi peki ?
-
Benim takımım lazio 4 forvetim in gücünde 110 106 106 104 ortasaha 107 106 105 105 104 99 defans Da 108 106 103 103 103 100 98 kaleci 107 83 ligimdeki kadro değerin de 3,sıradayım ama bir türlü istediğim performansı vermiyor oyuncular ne yapmalıyım teşekkür ederim
-
@Klarkkent_1 oyuncular baskı ya da temponun fazlalığı nedeniyle maç içi fazla yorularak kötü oynuyor olabilirler. En azından tempoyu dengeliye getirmeyi deneyin 59 gibi
-
Kadro durumlarımız bu şekilde ben Arsenal rakibim city ligde bir puan önümde lider ben 94-21 averaja sahibim o 66-24 forvet hatlarımız denk gözükmekte onun en iyi 2 kanat forvetinden biri sakat benim pivot santraforum cezalı bir pivot santrafor alacağım maçtan önce rakibimle deplasmanda oynuyorum antreman kampına gidecek stadyumu seviye 3 bende kampa gideceğim mecburen, orta sahalarımız ve forvet hatlarımız aşağı yukarı denk konumda defans hattı olarak bir nebze önündeyim. Normalde tüm lig maçlarına 4-3-3b pas oyunu ya da kk olarak çıktı şu an bu maça ne çıkacak bilemiyorum, sadece 4-3-3b çıkacağını düşünüyorum pas oyunuda yapsa kk da yapsa top hakimiyetini dengeli yapmak isteyecektir sizce ne yapmalıyım kadrom 3 lü defansdan 5 li defansa kadar her formasyonu oynayabilir sıkıntım yok, maçı kazanırsam şampiyonum berabere kalırsam puan kaybını beklemek zorundayım, şimdiden teşekkürler yardımlarınız için -
@BaatardınSozi 451 kullandığım maçların büyük bir bölümünde 433b kullananlara karşı istatistik olarak üstün oynadığımı gözlemledim. 451 kullanabilirsiniz
-
@BaatardınSozi 4-3-3 e karşı 4-5-1 kgv orta saha defansı destekle 80-30-80 oynuyorum. İki maçtır benden iki kat üstün takımları yeniyorum. Oldukça başarılı bir taktik. Bir de unutmadan 4-5-1 de orta saha da köşede kalan yani kanatta kalan kısımlara defansif özelliği ofans özelliğinden daha yüksek olan oyuncuları yerleştiriyorum. Bu en önemli noktalardan birisi.
-
4-5-1 pas oyunu uygulasam nasıl olur ? Zaten takımımda büyük bir bitiricilik eksikliği var en çok gol atan olmama rağmen en düşük yüzdelerden birine sahibim kgv ile hiç atamam korkusu var daha önce kgv ile 2 maç oynadım bu ligde 1 gol atabildim sadece
-
@BaatardınSozi koyduğunuz tek forvetin hücum gücü orta sahalardan iyiyse paslı da oynanır 451 4231
-
Rakibimin kadro değeri benden yüksek 3-4-3 paslı oyun alan savunması ofsayt tuzağı var agresifte oynuyor hakem mavi renk ve deplasmandayım, satdyum seviyesi 0.
Ne tarz diziliş ve taktik oranları ile çıkmamı önerirsiniz?