OSM Taktikleri
-
@BaatardınSozi koyduğunuz tek forvetin hücum gücü orta sahalardan iyiyse paslı da oynanır 451 4231
-
Rakibimin kadro değeri benden yüksek 3-4-3 paslı oyun alan savunması ofsayt tuzağı var agresifte oynuyor hakem mavi renk ve deplasmandayım, satdyum seviyesi 0.
Ne tarz diziliş ve taktik oranları ile çıkmamı önerirsiniz? -
Rakibim A.Madrid 357 m kadro değeri var 433 A kanatları kullan alan markajı ofsayt tuzağı hayır ve agresif oynuyor. Benim takımında Villarreal 204 m nasıl bir taktikle oynamam gerekiyor ve yüzdeleri ne yapmam gerekiyor. Maç deplasmanda bu arada
-
Merhaba ligin sonu geldi bir üst sıramdaki takımla maç yapıcam. Kadrom daha geniş ve daha güçlü değerim 250m daha fazla.
İçerde yendim bu maç deplasmandaym. Rakibin stadyum seviyesi 3.
442ab veya 451 çıkacagını düşünüyorum.
Karşılıklı kampta yapıcaz tavsiyeleriniz değerli.
Geniş ve güçlü bir takımım var. -
@Bahadır-K 3-4-3 dediklerinden tekfarklı adam markajı yapmak nasıl sonuç getirir sence?
-
@Oguzhan-AK47 said in OSM Taktikleri:
340m kadro değerim var, rakibimin 650m kadro değeri var. 4 3 3b kanatları kullan, ofansif oynuyor. Maç benim evimde, hangi taktik ile oynamalıyım. Antrenman kampına gideceğim kesinlikle.
Tottenham ile maçım var.
4-3-3B Agresif, kanatları kullan, ofsayt tuzağı yok, alan markajı oynuyorlar. -
@nutella_22 433lere karşı 451 oynayabilirsiniz iyi gider. Deplasmanda sayıları düşük kullanın mesela 30 30 40 falan. Orta saha da defansa gelsin. Alan markajı, ofsayt yok
-
@Herr-Nazli 343 önerirdim ama deplasman maçıymış, bir de kamp var. Siz de 5li orta saha çıkın bence 4231 ya da 451. 200m kadro farkına güvenip de sakın ofansif oynamayın deplasmanda. Forvet orta sahaya gönderin sayıları da dengeli tutun uzaktan şutlarla şansınızı deneyin.
-
@TalhaÖkte adam markajından sonuç alabilmeniz için sizin defans ve rakip forvet kişi sayısının eşit olması lazım. Mesela 343 adam markajı yaptınız, karşısı 3 forvetli bir diziliş kullanırsa forvetleri daha iyi savunursunuz. Ama eşit olmazsa defansınızın aklı karışır ve kimi tutacağını şaşırır. Bu yüzden eşit olmadıkça diziliş gözetmeksizin alan markajı
-
@engin414128 kadro farkından bahsetmemişsiniz ama 433e karşı 451le iyi sonuç elde etme ihtimali yüksek. 451 kaleyi görünce vur, alan markajı, ofsayt yok. Sayılar kadro farkına göre. Genelde ufak takım taktiği olduğu için düşük sayılar önerilir 30 30 40 gibi. Ve orta saha defansa gönderilir
-
This post is deleted!
-
Kadro olarak benım az bi farkla daha iyi 7 tane dünya yıldızı var onda 4 tane
-
@engin414128 o zaman 451i defansif değil denk oynayabilirsiniz dengeli sayılarla
-
Oyunla ilgili bir şey sormak istiyordum, benim toplam 6 defansım var, orta saha ve forvetimi dinlendirmek için 6 defans çıkmak istiyorum maça maç bot ile, defanslarımdan 1 i cezalı, dizilişte 6-3-1 oynayıp herkesi yerleştirip 6.defansı boş bırakıp maça çıksam, ne olur? Onun yer, nasıl doluyor?
-
@TalhaÖkte boş bıraktığınız yer illa ki bir oyuncu tarafından doldurulup maça öyle çıkılıyor. Dostluk maçı bile böyle. Nasıl işliyor tam bilmiyorum ama öncelik o pozisyonun ilk yedeği oluyor. Yani 631 dizdiniz ama bir defans boş bıraktınız. Bu durumda ilk defans yedeği kimse oyun otomatik olarak o yedeği boşluğa koyuyor.
-
3-5-2 paslı oyun alan savunmasına karşı DEPLASMAN'da nasıl bir taktik ile oynanması gerekir? Ben Norwich'im karşı takım ise Bournemouth. Bournemouth'un kadro değeri 470m iken benim 400m. Detaylı bir taktik verebilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler... NOT : (Karşı takımın 90-95'ten aşağı oyuncusu yok. Bazı oyuncuları 100 ve üzerinde hatta. Benim 4 forvet 100-103 arası orta saha ise 102,97,94 ve 91. Defansta 90-99 arası değişiyor)
-
@RequıreD 3 defansla alan markajı yapan adam 3lü forvetlere karşı fazla şut çektirir. 523 kontra ya da 433 öneririm paslı ya da kanat. Bu durumda 70m fark ev sahibi olarak katlanacaktır. 523 kontra olabilir. Kontra da baskı ve stil düşük, tempo yüksek oynanır. Alan markajı, ofsayt yok oynanır. Bol şans
-
Benim sahamda 4-4-2A Hakem kırmızı adam agresif oynuyo uzun top alan markajı ofsayt yok taktiğine nasıl karşılık verebilirim? Tek forvet oynayabilirim başka iyi forvetim yok.