OSM Taktikleri
-
@RequıreD Arkadaşlar merhaba şimdi ise kupa maçı olarak Kasımpaşa ile oynayacağım. Kasımpaşa 130m kadro değeri benim 234m bir kaç oyuncunun gücü bir yada iki artmıştır. Rakip 3-5-2 alan savunması kgv ofsayt evet oynuyor. Sizce nasıl bir taktik ile çıkmalıyım? @Bahadır-K
-
Beyler selamun aleyküm. Bugün evimde güçlü bir rakip ile yapıyorum kadro değerim 396m rakibin ise 793m. 442b paslı oynayacak muhtemelen. Stadyumum 3. seviye. Nasıl bir diziliş taktik ve sayılar ile çıkmalıyım teşekkürler.
-
Selamun aleyküm osm severler yarın kendi evimde totenham ile oynuyorum benim takımın değeri 650m rakibim 600m maç kendi evimde saha seviyem 3 lakin rakibim deplasmanda hep 4,5,1 kgv oynuyor sizce kendi evimde olan maçı hangi taktikle kazanırım teşekkür ederim
-
Merhaba.Eğer orta saha oyuncuların sağlam ise 4-5-1 taktiği ile çıkabilirsin.Defansın geride kalsın forvetin orta sahaya yardım etsin.Presi fazla yapma takımın agresifliğini hakemin durumuna göre ayarlarsın.Kanatta oynayan oyuncuların hücum güçlerinin yüksek olmasına dikkat edersin
-
Arkadaşlar, rakip 4-2-4 kanatları kullan alan savunması taktiğiyle oynuyor. Kadro değeri olarak ben bir tık daha üstünüm. 4-2-4 dizilişine kanat taktiği bana biraz ilginç geldi genelde uzun top oynandığı için. 4-4-2 b pas taktiği sizce uygun mudur ?
-
merhaba arkadaşım. iyi geceler. bu saat de rahatsız ettiğim için özür dilerim şimdiden. kardeşim benim sıkıntım. bilgisayardan veya facebook gameroon dan osm oynarken, reklamları izleyemiyorum. oyun parası kazanamıyorum. cep telefonum arızalı oluğu için servise gönderdim daha gelmedi. facebook ayarlarında mı sıkıntı var yoksa oyun ayarlarından mı değiştirebilirim. çünkü oyuncu alamıyorum bu da benim için çok sıkıntı. ilginize şimdiden teşekkür ederim. iyi geceler. iyi çalışmalar. hoşça kalın.
-
@03AFYOKK şöyle bir mantık olabilir, dengeli ya da yüksek baskı gerek. Çünkü rakip orta sahaya gelmeyi başardığı zaman topu kapmak çok zor. İki taraf da 4231 kullanırsa kadrosu olan takım daha iyi oynar.
@sado909 androidde son sürümde böyle bir sorun vardı ben de sürüm düşürdüm daha eski bir osm sürümüyle sorunu çözdüm ancak bildiğim kadarıyla bilgisayardan zaten video izlenmiyor. Dolayısıyla transferker coin istiyor.
@RequıreD 442b pas oyunu bence 424e top oynatmaz kullanabilirsin tempoyu fazla abartma ama 70 belki.
@Siyahhsancak 4231 kullanırsan üstün oynama şansın yüksek. 3 ofansif 2 defansif orta sahayla oynanıyor. Kaleyi görünce vur oynarsın. Herkes sabit kalsın. Denk sayılarla oyna, alan markajı ve ofsayt yok.
Kusura bakmayın şu sıra foruma pek giremiyorum(bazen de tarayıcı hata veriyor girmiyor foruma). -
@Bahadır-K baskıyı düşük yapacağız ki rakibin açılmasını bekleyeceğiz dedik. Ofansif oynuyorum 60. Tempo yüksek hız 60 ( topa hakim ol mı seçmek gerek ?) baskıda yüksek hızda mı olması gerek. Evimde yarı gücümde olan ekiple 1-1 berabere kaldık ikimizde 4231 45-60-60 burada neyi değiştirmek etki edecej acil bakarsan iyi olur.
-
Merhaba arkadaslar kanatları kullan taktigine alan markajı mı ? yoksa adam markajı mı yapmalıyız
-
@Hamza-albayrakk said in OSM Taktikleri:
Merhaba arkadaslar kanatları kullan taktigine alan markajı mı ? yoksa adam markajı mı yapmalıyız
Alan savunmasıRakibin senin 4 lü defansına 4 forvet çıkmadığı taktirde alan kardeşim şaşma
-
merhaba rakibim liverpool kadrolarımız denk. 4-3-3 b kanatları kullan oynuyor ofsayt tuzağı yok ve alan markajında stadyum seviyeside 2. normalde 4-4-2 b oynuyorum ama sanırım bu taktikle kaybetmem muhtemel. yardımcı olabilir misiniz ?
-
@FATİHTERİM tesekkurler ustad
-
4-4-3 B Milana karsı savunma yapacagım kadro degeri 250 benim 100 m paslı oyun ve alan markajı oynuyor
karsı taktık ne yapabılrım -
4-3-3 B ' ye karşı ne oynayabilirim maç benim evimde saha 2 yıldız onun kadro değeri 970m benim 770 m orta saha ve forvetim iyi defansım az ama iyiler orta saham çok forvetimde az ama çok güçlü grey var 113 lük hangi taktiği uygulayabilirim ve taktik oranlarınıda verirseniz sevinirim
-
4-3-3 Karşı taktik 6-3-1 ----ÇİZGİ TAKTİKLERİ-----
OyunStili:Kgv FORVETLER=Orta sahayı destek
BASKI:54 ORTA SAHA=Pozisyon Koru
STİL :79 Defanslar=Geride Kal
TEMPO:59
Markaj:Alan Markaj markaj degişebilir eger karsı taraf kanatları kullan oynamıyorsa
Ofsayt:hayır
Bu taktikle yenebilirsin bence lakin defansın olması lazım -
maç çoktan oynanmış ama sen kadro degerine degil ilk onbir oyuncularına göre kıyas yap. adama kadro degerinde fark atmışsın ama ilk onbirde denk sayılırsınız diye tahmin ediyorum.
gizli antereman varsa maç önemliyse sende kamp basabilirsin. adamın önceki maçlarına bakar ne oynayacağını tahmin edebilirsin. tahmin edemezsen 4-5-1 deneyebilirsin. dengeli maçlarda iyi taktiktr. rakip fazl güçlüyse 5-3-1-1 -
İyi günler size bir şey danışmak istiyorum. Maç bugün 6 saat sonra acil yazabilirseniz sevinirim.
Rakip benden güçlü 191 M değeri var benim 130 M benim evimde Hakem de mavi bu arada düşük seviyede
4 3 3 A oynuyor. Forvetleri (91 89 97) ortasahaları (94 94 78) savunması (82 74 80 78) kalecisi 71
Taktikleri paslı oyun, alan markajı, ofsayt kapalı, agresif
oynuyor
Kadromda forvetler(91 85 68 68) ortasahalar(91 86 78 74 72 vs) defansta beklerim (80 ayarında iki bek oynicak) stoperde (88 86 75 74 oynayabilecek stoperlerim)
Soruma gelirsek ben 4 4 2 A ve ya B paslı oyun ve daha dengeli stillerle çıkmayı planlıyodum(atağa hızlı çıkma hariç) ama burada iyi olmuyo denmiş genelde ne önerirsiniz? -
4-4-2A oyna kanatları kullan agresif oyna. baskı 60-70 arası olsun diğerleri 59 olsun. baskıyı daha fazla arttırabilirsin ama kırmızı riskin artar.
ikinci tercih olarak 4-5-1 kaleyi görünce vur oynyabilirsin kalecisi kötüymüş ama senin ortasahalarda fazla iyi değil bu rakibe 4-5-1 oynarsan çizgi taktiklerini 75-59-75 yapabilirsin. şu anki kadrona göre 4-4-2A daha iyi gidecektir -
önemli değil. buraya fazla bakmıyorum oyundan da sorabilirsin