OSM Taktikleri
-
@mapilou 451 oynamanızı tavsiye ederim eğer forvetiniz iyi ise uzun top değilse kaleyi görünce vur oynayabilirsiniz.
-
Arkadaşlar Selam. Ekip savaşında bir maçım var. Benim güç 83 onun 79, deplasmandayım. Rakip 5-2-3 A Kontra atak oynuyor. Maça 5 saat var. Nasıl bir taktik önerirsiniz?
-
Selam arkadaşlar, buda benim taktiğim
Diziliş : 442A
Taktikler : Hücum Orta Saha Destekle - Orta Saha Defansa Yardım Et - Defans Geride Kal
Baskı : 60 Stil : 69 Tempo : 50
Adam Markajı - Ofsayf Tuzağı - Var - Mücadele - Agresif -
Kadro yeterliyse deplasman ev fark etmeden değiştirmeden oynadığınız taktik var mı
-
433b kanatları kullan oynuyor rakibim. Knockoutta ilk maçı evimde 1-0 kaybettim ne oynamalıyım
-
Selam arkadaşlar, bu oyunda genel olarak 451 mi zayıflatıldı yoksa bazı 451 ile oynanılan sayısal değerler mi zayıflatıldı? Eskiden ekip savaşlarında kullandığım bir taktikti ve gücünden emindim ama maç sonucu bana öyle göstermedi. Sanırım oyun bazı taktikleri bilerek zayıflatıyor ama benim başıma gelen zayıflatmadan daha çok cezalandırma gibiydi çünkü resmen oyun o 451 taktiğini oynadım diye oyuncularım 5-6 gibi düşük puanlarla oynadı (istatistiklerde öndeydim oyuncular sanki maçı salmış gibi oynadı). Hayatımda ilk defa başıma öyle bir şey geliyor. Şanssızlık mı yoksa OSM belli taktikleri oynayanları mı cezalandırıyorlar anlamış değilim.
Bu arada sanırım yeni gözde taktiklerden birisi 532. Yeniliyor gibi durmuyor . Siz ne düşünüyorsunuz?
-
Yarın Winners Cup final maçım var. Rakipten 5-7 rank kadar yüksek takımım. Yani genel olarak kadrom ondan iyi. O genelde 4-3-3 a taktiğini kullanıyor. Ben de 4-4-2 b taktiğini kullanıyorum yardımcı olur musunuz? Çizgi taktikleri, baskı-stil-tempo nasıl olmalı sizce? Bu arada hakem sarı renkte, agresif çıkmak çok mu riskli olur acaba
-
@ross-barden 4-3-3 b kanatları kullan forvet ileri orta saha yerinde defans yerine - ofsayt uygula - tüm seviyeleri 79 yap. geriye yaslan izle zor maç kaybedersin
hakeme göre agrasif olabiliir
-
433A TAKTİK
BASKI:56
STİL:72
TEMPO:72
ÇİZGİ TAKTİKLERİ FORVETLER HÜCUM
ORTA SAHALAR POZİSYONU KORU
DEFANS GERİDE KAL -
-
şampiyonlar liginde yarı final deyim ilk maçı 2-0 kaybettim yardımcı olabilecek var mı
-
-
Lige bir kaç gün önce girdim ve lig birincisi ile oynayacağım. 99 ortalaması var bende 88 ve
4-4-2 B Paslı oyun oynuyor 95 Neymar 93 Ronaldo ile oynuyor SF5-4-1 B kaleyi görünce vur yaptım taktiği ofansif çektim. 80-70-70 Önerileriniz var mıdır?
-
@mustafa-baris-bicer 541 ile kadronda gerideyken 80-70-70 bantları çok yüksek kalır.
-
merhaba bugün benle esit ranqta biriyle 108 yani. qupa macim var. tarafsiz saha oldugundan nasil oynamaliyim bilmiyorum. sansa ligde de dun oynadiq ve evimde qirmizi qart yememe ve 1-0 geriye dusmeme ragmen 2-1 aldim. bir defansim 108liq olan saqatlandi. en guclu defansimdi. raqip 433a ofansif qanatlari qullan geleceq ne yapmaliyim
-
@eren-erulutekin benim asıl merak ettiğim OS oyuncuları arasındaki farklar. bazı OS oyuncuları, hücum 84 defans 82 ortalama 83; bazıları da hücum 82 defans 84 ortalama 83. Bu iki oyuncu da OS fakat birinin hücumu yüksek diğerinin defansı. Örneğin 4-3-3 taktiklerinde; 4-3-3 A'da OS'ler geride, 4-3-3 B'de OS'ler ileride. Bu iki oyunucu tipinlerinden hangisini hangi 4-3-3 taktiğinde oynatmak gerekiyor. Bunun uyumunu bir türlü çözemedim.
-
This post is deleted!
-
Beyler bende arsenal var ligin başındayız maç west ham ile bana bi taktık önerirmisiniz.
-
Hello, I wanted to share with you the formations where I developed my current strategy and where I was almost invincible. Osm tactic